Moderne, elegant rekkehus med boho-atmosfære og utsikt over fjellene og golfbanen, La Quinta, Benahavis

Moderne, elegant rekkehus med boho-atmosfære og utsikt over fjellene og golfbanen, La Quinta, Benahavis

Sold

Eiendommen er ikke lenger tilgjengelig.

Utforsk vår Luksuseiendommer i La Quinta: Salg og Trender som gir deg et detaljert innblikk i de nyeste eiendomssalgene i La Quinta-området.

 • Referanse. D3369
 • Senge4
 • Bad4
 • Bygget*203 m²
 • Terrasse25 m²

*Bygget unntatt terrasser

Rekkehus for salg i La Quinta, Benahavis

Dette nyrenoverte rekkehuset med 4 soverom er til salgs i La Quinta, Benahavis, som ligger like i innlandet fra Puerto Banus og ved siden av golfdalen i Nueva Andalucia. Kjent som Marbellas distrikt eller en del av Nueva Andalucia, er La Quinta faktisk stedet der Benahavis kommune begynner. La Quinta er et rolig og eksklusivt boligområde som ligger rundt La Quinta Golf & Country Club, bare 10 minutter fra Middelhavet. La Quinta Golf er rangert som en av de beste på Costa del Sol og er designet av Manuel Piñero, vinneren av Ryder Cup og tre ganger verdensmester. I tilknytning til golfbanen ligger det 5-stjerners Westin La Quinta Golf Resort & Spa, som er blant de 5 beste i regionen. Strendene med blått flagg, alle fasilitetene i San Pedro, New Golden Mile i Estepona, Benahavis og Golden Mile i Marbella ligger innen kort kjøreavstand. Fabelaktige Puerto Banus med sine elegante strandklubber, designerbutikker, utsøkte restauranter og livlige uteliv ligger også bare noen minutter unna.

Det elegante og lyse vestvendte huset på 203 m² er omgitt av vakker natur og lignende luksuseiendommer i Benahavis-området, og kombinerer moderne stil og tidsriktig interiør. Boligen har en privilegert beliggenhet ved golfbanen og fantastisk utsikt. Boligen har 3 etasjer, 4 soverom og 4 bad, og en fantastisk terrasse på 25 m². Når du kommer inn gjennom inngangspartiet, har du et soverom på venstre side og et bad på høyre side, som leder deg inn til det åpne kjøkkenet med øy, en vakker spisestue og stue. Kjøkkenet har en glassvegg mot uteplassen med et sjarmerende oliventre. I samme etasje ligger terrassen med fantastisk utsikt over golfbanen og fjellene. En trapp ned finner du to soveromssuiter, hvorav det ene er et hovedsoverom med et stort walk-in-closet. Den siste etasjen er en kjeller med nesten 4 meters takhøyde. Denne etasjen har et soverom og et bad, et ekstra kjøkken og en stue med storskjerm-TV, samt en avslappende hems.

Denne nyrenoverte golfboligen i frontlinjen i La Quinta selges med egen carport, sjarmerende boho-stemning og mange funksjoner som vil gjøre livet ditt behagelig og komfortabelt. Det sofistikerte rekkehuset har klimaanlegg, tregulv, glassdører, garderober, LED-lys, doble vinduer osv. Det kan være din permanente bolig eller en feriebolig. Området har også vist seg å være en god investering for både utbyggere og eiere. Takket være beliggenheten og nærheten til golfbaner har rekkehuset et utmerket utleiepotensial!

Oppført Oktober, 2023

Rekkehus i La Quinta, funksjoner og detaljer

 • Nivåer: 3
 • Utslipp: Pågår
 • Frontline golf
 • Golfutsikt
 • Innebygget garderobe
 • Nylig renovert
 • Utmerket tilstand

Nye oppføringer i La Quinta