Unik toppmoderne villa med panoramautsikt over sjøen og golfbanen, La Quinta, Benahavis

Unik toppmoderne villa med panoramautsikt over sjøen og golfbanen, La Quinta, Benahavis

€ 3 595 000

 • Referanse. D3396
 • Senge5
 • Bad5
 • Bygget800 m²
 • Plot1 350 m²
50 Bilder Kart

Villa for salg i La Quinta, Benahavis

Vil du at hjemmet ditt skal være ekstraordinært og unikt? Denne utrolige eiendommen med 5 soverom til salgs i La Quinta, Benahavis, er et vakkert, ukonvensjonelt og superstilig hus som drar nytte av arkitekturen, den privilegerte beliggenheten og den vakre utsikten over de naturlige omgivelsene. Det er et arkitektonisk mesterverk som skiller seg ut fra konkurrentene og gir beboerne en helt unik opplevelse. Mayapyramider, fortryllende slott, dekonstruksjonistiske former, middelhavsstil, avantgarde- og industristil – alt er her for øyets lyst og fullstendig komfort! Denne bygningen har klart å revolusjonere bildet av den rolige boligoasen La Quinta, som domineres av stilige, tradisjonelle og moderne villaer.

Det eksklusive nabolaget i fjellsiden ligger rundt La Quinta Golf and Country Club, ved siden av Nueva Andalucía og bare noen få minutter fra Middelhavets strender med blått flagg, legendariske Puerto Banus, San Pedro, Marbella, Estepona og Benahavis. Områdene i nærheten byr på utallige fasiliteter som holder deg underholdt hele året. La Quinta har en golfbane designet av den legendariske Manuel Piñero, tre ganger verdensmester og Ryder Cup-vinner. Det 5-stjerners Westin La Quinta Golf Resort & Spa tilbyr et stort utvalg av tjenester, SPA- og treningsfasiliteter, barneklubb, flere restauranter og barer med et utvalg av gastronomiske opplevelser.

Dette moderne huset på 800 m² ligger omgitt av vakker natur og luksuriøse eiendommer i Benahavis-området, på en tomt på 1 350 m². I tillegg til disse 800 m² er det en underetasje med ekstra plass. Hvis du er ute etter en romslig bolig, blir det ikke mye bedre enn dette! Romslighet, spektakulær moderne design, stilren arkitektur og utsøkte detaljer er ordene som beskriver denne uforglemmelige eiendommen. Kvaliteten på materialene og finishen som er brukt i hele huset, og den høye konstruksjonsstandarden gjør denne villaen til en representasjon av tidløs luksus og stil. Villaen vender mot sørvest og nyter godt av maksimalt sollys hele dagen. Den har også en fantastisk panoramautsikt over golfbanen, Middelhavet og postkortlignende omgivelser.

Boligen er en fryd for øyet. Den kuleste vindeltrappen i gangen er hovedattraksjonen i inngangspartiet. Den skaper et øyeblikkelig visuelt inntrykk, og gjestene vil danne seg en mening om hjemmet ditt i løpet av de første sekundene etter at de har kommet inn. I inngangsplanet finner du et gjestetoalett, en åpen stue, spiseplass og et trendy, minimalistisk kjøkken. Det er direkte utgang til en helt eksepsjonell terrasse med et østvendt frokosthjørne og et overbygd område hvor man kan spise utendørs og slappe av. Noen få trappetrinn ned fører til det flotte svømmebassenget og solterrassen. Alt er spesielt her, også det imponerende, frittliggende bassenget som er opplyst med LED-lys.

I øverste etasje finner du en fantastisk master-suite som også vil gjøre besøkende målløse med sin design og fasiliteter, en walk-in-garderobe og et imponerende bad med en veldig stor dusj. Underetasjen i dette fantastiske huset har et stort rom med en ny stue, spiseplass og en utmerket vinkjeller. På dette nivået er det fire store soverom som alle har utgang til en herlig uteplass. 3 av de 4 soverommene har eget bad, og 1 har separat bad. Det er også et stort vaskerom i denne etasjen.

Det som er så fantastisk med denne villaen, er plassen og de uendelige mulighetene for å skape flere soverom eller rom ved behov. I tillegg har denne villaen eksepsjonelle parkeringsmuligheter med en flott garasje og stor carport hvor du kan få plass til flere biler i samlingen din. Eiendommen er også omgitt av høye trær og subtropisk grønt i den private hagen, noe som gir ekstra mye privatliv.

Dette eksklusive huset med førsteklasses beliggenhet i Marbella-området selges i utmerket stand og med mange funksjoner som vil gjøre livet ditt superkomfortabelt. Det har moderne hvitevarer, episke detaljer og sjarmerende detaljer, vakre aksentvegger, sofistikert takdesign, tre- og marmorgulv, LED-lys, klimaanlegg, garderober, doble vinduer osv. Du har også direkte utgang til terrassen fra alle soverommene i første etasje, i tillegg til en egen utgang bare til første etasje, noe som er svært praktisk når du har gjester. Interiøret er rikt på naturstein og treverk. Det er ulastelig innredet med et nøytralt, elegant fargevalg som er diktert av naturen, og som er løftet til et nytt nivå med fargerike og kunstneriske innslag. En luksuriøs peis kombinerer de sjelsnærende egenskapene til en åpen ild med moderne stil og design. Luksuseiendommen selges smakfullt innredet med eksklusive møbler og skreddersydde innredningsgjenstander. Det er en ekte forening av kunst og liv!

Oppført Oktober, 2023

Villa i La Quinta, funksjoner og detaljer

 • Utslipp: Pågår
 • Doble vinduer
 • Fullt møblert
 • Gjennomgående Gulvvarme
 • Golfutsikt
 • Havutsikt
 • Innebygget garderobe
 • Utmerket tilstand
 • Vaskerom

Skatter og kostnader

 • IBI € 1 820 / år
 • Søppel € 18 / år

Salgsprisen inkluderer ikke kostnader eller avgifter. Tilleggskostnader for kjøperen: tinglysings- og notar gebyr, ITP 7% eller alternativt 10% moms og AJD (1,2% av kjøpesummen) på nye eiendommer og med forbehold om at noen krav må oppfylles. Det tas forbehold om feil, utelatelser, endringer, forhåndssalg eller tilbaketrekking fra markedet. Informasjons ark tilgjengelig, dekret 218/2005 11. oktober.

Du vil kanskje også like

Nye oppføringer i Lomas de La Quinta

Flere egenskaper til salgs i La Quinta

Finn alle tilgjengelige eiendommer i området i La Quinta, Benahavis. Vi kan også ha private salg eller nye oppføringer i La Quinta Område som kommer på markedet. Vennligst Kontakt teamet vårt for en grundig gjennomgang av alle eiendommene som er tilgjengelige i La Quinta eiendomsmarkedet som kan passe dine behov