Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

1 Eiendom for salg i Las Alamandas, Nueva Andalucia

Viser 1 eiendom for salg i Las Alamandas, Nueva Andalucia.

Under kontrakt
Las Alamandas, Nueva Andalucia - D3679

Utsøkt leilighet med 3 soverom i frontlinjen i det inngjerdede komplekset Las Alamandas, Nueva Andalucía

Det har oppstått en unik mulighet til å kjøpe en eksepsjonell leilighet med 3 soverom på det mest ettertraktede stedet i Las Alamandas. Dette inngjerdede boligkomplekset er kjent for sin...

  • D3679 Referanse.
  • 3 Senge
  • 3 Bad
  • 270 m² Bygget
  • 76 m² Terrasse

€ 1 200 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

Las Alamandas eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i Las Alamandas luksuseiendomsmarked basert på våre data:

  • Gjennomsnittlig bruttoareal – 316m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i Las Alamandas er 316 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
  • Gjennomsnittlig prisantydning – € 2 450 000: Las Alamandas luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 2 450 000, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
  • Pris per kvadratmeter – € 7 753: Med et gjennomsnitt på € 7 753 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i Las Alamandas: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i Las Alamandas-området.

Las Alamandas eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt Las Alamandas eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige Las Alamandas nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i Las Alamandas. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om Las Alamandas og Marbella (All) eiendomsmuligheter.