Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Las Alamandas, Nueva Andalucia

Visar 1 fastighet till salu i Las Alamandas, Nueva Andalucia.

Kontrakt undertecknat
Las Alamandas, Nueva Andalucia - D3679

Utsökt 3-bädds golflägenhet vid frontlinjen i det inhägnade komplexet Las Alamandas, Nueva Andalucía

Ett unikt tillfälle har uppstått att förvärva en exceptionell lägenhet med 3 sovrum inbäddat i den mest eftertraktade platsen inom Las Alamandas. Denna gated community, känd för sin 24-timmars säkerhet,...

  • D3679 Ref.
  • 3 Sovrum
  • 3 Badrum
  • 270 m² Byggd
  • 76 m² Terrass

1 200 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Las Alamandas fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Las Alamandas lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 316m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Las Alamandas är 316 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittligt utropspris – 2 450 000 €: Las Alamandas lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 2 450 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 7 753 €: Det genomsnittliga priset på 7 753 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Las Alamandas: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Las Alamandas området.

Fastigheter i Las Alamandas

Du kan fortsätta med din Las Alamandas fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Las Alamandas områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Las Alamandas. Kontakta oss om du har några frågor om Las Alamandas och Marbella (All) fastighetsalternativ.