Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

1 Eiendom for salg i Las Chapas, Marbella Øst

Viser 1 eiendom for salg i Las Chapas, Marbella Øst.

Las Chapas, Marbella Øst - D0170-1

Ny praktfull, moderne og luksuriøs tomannsbolig ved stranden i Las Chapas, Marbella Øst

Her kan du nyte den beste havutsikten og den mest imponerende solnedgangen i ditt eget toppmoderne luksushus med innovative egenskaper, fantastiske funksjoner, privat svømmebasseng og beliggenhet ved stranden! Dette særegne...

  • D0170-1 Referanse.
  • 3 Senge
  • 3 Bad
  • 164 m² Plot
  • 333 m² Bygget

€ 2 625 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

Las Chapas eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i Las Chapas luksuseiendomsmarked basert på våre data:

  • Gjennomsnittlig bruttoareal – 1.222m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i Las Chapas er 1.222 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
  • Gjennomsnittlig tomtestørrelse – 1.900m²: Med en gjennomsnittlig tomtestørrelse på 1.900 kvadratmeter, tilbyr luksuseiendommer i Las Chapas rikelig med uteplass for hagearbeid, svømmebassenger eller påbygg. Denne statistikken er nyttig for de som leter etter hjem som tilbyr en blanding av innendørs og utendørs liv eller muligheter til å tilpasse eksteriøret..
  • Gjennomsnittlig prisantydning – € 3 950 000: Las Chapas luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 3 950 000, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
  • Pris per kvadratmeter – € 3 232: Med et gjennomsnitt på € 3 232 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i Las Chapas: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i Las Chapas-området.

Las Chapas eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt Las Chapas eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige Las Chapas nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i Las Chapas. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om Las Chapas og Marbella (All) eiendomsmuligheter.