Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

2 Fastigheter till salu i Las Chapas, Marbella Öst

Visar 2 fastigheter till salu i Las Chapas, Marbella Öst.

Ny annons
Las Chapas, Marbella Öst - D0170-2

Ny fantastisk strandnära modern lyxig parhusvilla i Las Chapas, Marbella East

Njut av den bästa havsutsikten och de mest imponerande solnedgångarna i ditt eget toppmoderna lyxiga hem med innovativa egenskaper, fantastiska funktioner, privat pool och strandnära läge! Utan tvekan är detta...

 • D0170-2 Ref.
 • 3 Sovrum
 • 3 Badrum
 • 115 m² Tomt
 • 378 m² Byggd

4 830 000 €

Las Chapas, Marbella Öst - D0170-1

Ny fantastisk strandnära modern lyxig parhusvilla i Las Chapas, Marbella East

Njut av den bästa havsutsikten och de mest imponerande solnedgångarna i ditt eget toppmoderna lyxiga hem med innovativa egenskaper, fantastiska funktioner, privat pool och strandnära läge! Utan tvekan är detta...

 • D0170-1 Ref.
 • 3 Sovrum
 • 3 Badrum
 • 164 m² Tomt
 • 333 m² Byggd

2 625 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Las Chapas fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Las Chapas lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

 • Genomsnittlig byggstorlek – 1.222m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Las Chapas är 1.222 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
 • Genomsnittlig tomtstorlek – 1.900m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 1.900 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Las Chapas live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
 • Genomsnittligt utropspris – 3 950 000 €: Las Chapas lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 3 950 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
 • Pris per kvadratmeter – 3 232 €: Det genomsnittliga priset på 3 232 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Las Chapas: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Las Chapas området.

Fastigheter i Las Chapas

Du kan fortsätta med din Las Chapas fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Las Chapas områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Las Chapas. Kontakta oss om du har några frågor om Las Chapas och Marbella (All) fastighetsalternativ.