Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

1 Eiendom for salg i Los Arqueros, Benahavis

Viser 1 eiendom for salg i Los Arqueros, Benahavis.

Los Arqueros, Benahavis - D1063

Villa for salg i Los Arqueros, Benahavis

Villa til salgs i Los Arqueros, Benahavis med 6 soverom, 5 baderom, 2 toaletter, innebygd 2017 og har basseng (privat), garasje (privat) og hage (privat). Dimensjoner: 973m² bygget og 1579m²...

  • D1063 Referanse.
  • 6 Senge
  • 5 Bad
  • 1 579 m² Plot
  • 973 m² Bygget

€ 4 750 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

Los Arqueros eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i Los Arqueros luksuseiendomsmarked basert på våre data:

  • Gjennomsnittlig bruttoareal – 748m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i Los Arqueros er 748 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
  • Gjennomsnittlig tomtestørrelse – 1.440m²: Med en gjennomsnittlig tomtestørrelse på 1.440 kvadratmeter, tilbyr luksuseiendommer i Los Arqueros rikelig med uteplass for hagearbeid, svømmebassenger eller påbygg. Denne statistikken er nyttig for de som leter etter hjem som tilbyr en blanding av innendørs og utendørs liv eller muligheter til å tilpasse eksteriøret..
  • Gjennomsnittlig prisantydning – € 3 997 500: Los Arqueros luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 3 997 500, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
  • Pris per kvadratmeter – € 5 493: Med et gjennomsnitt på € 5 493 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i Los Arqueros: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i Los Arqueros-området.

Los Arqueros eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt Los Arqueros eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige Los Arqueros nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i Los Arqueros. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om Los Arqueros og Benahavis eiendomsmuligheter.