Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Los Arqueros, Benahavis

Visar 1 fastighet till salu i Los Arqueros, Benahavis.

Los Arqueros, Benahavis - D1063

Imponerande modern ny lyxvilla, Los Arqueros Golf Resort, Benahavis

Detta imponerande hem erbjuder skönhet, funktionalitet och komfort. Ställd på den generösa tomten på 1 579 m² lyxig villa med fantastisk panoramautsikt har byggts till högsta standard 2017 och redo...

  • D1063 Ref.
  • 6 Sovrum
  • 5 Badrum
  • 1 579 m² Tomt
  • 973 m² Byggd

4 750 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Los Arqueros fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Los Arqueros lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 748m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Los Arqueros är 748 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittlig tomtstorlek – 1.440m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 1.440 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Los Arqueros live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
  • Genomsnittligt utropspris – 3 997 500 €: Los Arqueros lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 3 997 500 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 5 493 €: Det genomsnittliga priset på 5 493 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Los Arqueros: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Los Arqueros området.

Fastigheter i Los Arqueros

Du kan fortsätta med din Los Arqueros fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Los Arqueros områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Los Arqueros. Kontakta oss om du har några frågor om Los Arqueros och Benahavis fastighetsalternativ.