Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

1 Eiendom for salg i Los Granados, Marbella - Puerto Banus

Viser 1 eiendom for salg i Los Granados, Marbella - Puerto Banus.

Los Granados, Marbella - Puerto Banus - D3240

Leilighet på grunnplan for salg i Los Granados, Marbella - Puerto Banus

Leilighet på grunnplan til salgs i Los Granados, Marbella - Puerto Banus med 3 soverom, 3 baderom, 1 toalett og har basseng (felles), garasje (privat) og hage (felles). Dimensjoner: 348m²...

  • D3240 Referanse.
  • 3 Senge
  • 3 Bad
  • 348 m² Bygget

€ 4 400 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

Los Granados eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i Los Granados luksuseiendomsmarked basert på våre data:

  • Gjennomsnittlig bruttoareal – 386m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i Los Granados er 386 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
  • Gjennomsnittlig prisantydning – € 4 500 000: Los Granados luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 4 500 000, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
  • Pris per kvadratmeter – € 11 658: Med et gjennomsnitt på € 11 658 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i Los Granados: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i Los Granados-området.

Los Granados eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt Los Granados eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige Los Granados nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i Los Granados. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om Los Granados og Marbella (All) eiendomsmuligheter.