Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

1 Woning te koop in Los Granados, Marbella - Puerto Banus

Vertonen 1 woning te koop in Los Granados, Marbella - Puerto Banus.

Los Granados, Marbella - Puerto Banus - D3225

Prachtig modern luxe appartement aan zee met panoramisch uitzicht in Los Granados, Puerto Banús

Welkom bij luxe strandleven op zijn best in het legendarische Puerto Banús!Dit appartement met 4 slaapkamers en prachtig uitzicht op zee en de bergen wordt te koop aangeboden in het...

  • D3225 Ref.
  • 4 Bedden
  • 4 Baden
  • 386 m² Gebouwd

€ 4.500.000

Los Granados
Los Granados

Los Granados

Ervaar het toppunt van luxe wonen in Los Granados in Puerto Banus, op slechts een steenworp afstand van de bruisende energie van de haven. Genesteld aan het strand langs de boulevard van Puerto Banus, biedt Los Granados een oase van comfort en privacy te midden van de bruisende sfeer. Geniet van het gemak van een locatie die u directe toegang biedt tot het strand en een overvloed aan restaurants zoals Aurora Beach en La Pesquera. Het bruisende nachtleven van Puerto Banus ligt op vijf minuten lopen, terwijl het beroemde winkelcentrum El Corte Ingles ook gemakkelijk bereikbaar is. Dit uitzonderlijke complex bestaat uit twee gebouwen, Los Granados Phase 1 met 109 appartementen en Los Granados Phase 2 met 44 appartementen, met een aanbod van 1 tot 5 slaapkamers. Dompel jezelf onder in weelderige tropische tuinen die leiden naar de promenade en het strand, en geniet van het scala aan voorzieningen die luxe leven definiëren, waaronder een centraal lagune-achtig zwembad, een Clubhuis met een verwarmd zwembad, fitnessruimte, sauna en jacuzzi, allemaal vergezeld van 24-uurs beveiliging. Geniet van terrassen van verschillende groottes, dompelbaden in appartementen op de begane grond en zwembaden op het dak in geselecteerde penthouses, waardoor uw woonervaring naar ongeëvenaarde hoogten wordt getild in Los Granados.

Lees meer

Los Granados – Puerto Banus

Op een paar minuten afstand van de bruisende lichten van Puerto Banus ligt Los Granados in het hart van de actie, maar toch omgeven door een bubbel van comfort en privacy.

Waar ligt het?

Gelegen aan de boulevard van Puerto Banus, op loopafstand van de haven, liggen de huizen in Los Granados aan het strand. Veel restaurants openen zich voor je als je de promenade opstapt, zoals Aurora Beach en La Pesquera. Het bruisende nachtleven van Puerto Banus ligt op vijf minuten lopen, waar je veel bars en restaurants vindt om naar de zonsondergang te kijken voordat je de hele nacht danst. Het belangrijkste winkelcentrum, El Corte Ingles, ligt ook op loopafstand, wat het leven comfortabel maakt omdat je alles wat je nodig hebt voor de deur hebt.

Wat is de indeling van Los Granados?

Los Granados heeft een grote verscheidenheid aan appartementen en penthouses, variërend van 1 tot 5 slaapkamers. Ze zijn verdeeld over 2 gebouwen; Los Granados Fase 1 met 109 appartementen en Los Granados Fase 2 met 44 appartementen.

Wat zijn de onderscheidende kenmerken?

Los Granados is een grandioos complex, met uitzonderlijke tropische tuinen die direct toegang bieden tot de boulevard en het strand. De gemeenschappelijke ruimtes zijn gebouwd om de bewoners de hoogst mogelijke levensstandaard te bieden, met in het midden een groot zwembad dat op een lagune lijkt. Er is ook een clubhuis, met een verwarmd zwembad dat perfect is voor de wintermaanden, een fitnessruimte voor degenen die graag fit blijven, plus een sauna en een jacuzzi om te ontspannen. Bovendien is er 24-uurs beveiliging. Deze ongelooflijke voorzieningen maken het leven in Los Granados zeer aangenaam, en de locatie is onverslaanbaar.

Wat zijn de kenmerken van de appartementen?

De meeste appartementen hebben terrassen die variëren in grootte. Appartementen op de begane grond hebben vaak kleine dompelbaden. Verschillende penthouses hebben ook een zwembad op het dak. Dit kleine maar belangrijke kenmerk verhoogt de levenskwaliteit in Los Granados en zorgt voor een luxe ervaring.

Woningen in Los Granados

U kunt uw Los Granados zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende Los Granados buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van Los Granados. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in Los Granados en Marbella (All).