Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

2 Eiendommer for salg i Monte Marbella Club, Marbella Golden Mile

Viser 2 eiendommer for salg i Monte Marbella Club, Marbella Golden Mile.

Under kontrakt
Monte Marbella Club, Marbella Golden Mile - D3547

Sjarmerende rekkehus med 4 soverom, privat parkering og bod til salgs i Monte Marbella

Velkommen til ditt luksuriøse tilfluktssted i Monte Marbella! Dette utsøkte rekkehuset med 4 soverom er en perfekt blanding av raffinement og moderne komfort, og tilbyr en livsstil med enestående eleganse....

 • D3547 Referanse.
 • 4 Senge
 • 3 Bad
 • 274 m² Bygget

€ 1 190 000

Video V.Tour
Monte Marbella Club, Marbella Golden Mile - D3082

Delvis frittstående villa for salg i Monte Marbella Club, Marbella Golden Mile

Delvis frittstående villa til salgs i Monte Marbella Club, Marbella Golden Mile med 4 soverom, 4 baderom, 4 baderom med eget bad, 1 toalett, innebygd 2006 og har basseng (felles),...

 • D3082 Referanse.
 • 4 Senge
 • 4 Bad
 • 404 m² Plot
 • 404 m² Bygget

€ 1 300 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

Monte Marbella Club eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i Monte Marbella Club luksuseiendomsmarked basert på våre data:

 • Gjennomsnittlig bruttoareal – 169m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i Monte Marbella Club er 169 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
 • Gjennomsnittlig prisantydning – € 1 650 000: Monte Marbella Club luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 1 650 000, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
 • Pris per kvadratmeter – € 9 763: Med et gjennomsnitt på € 9 763 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i Monte Marbella Club: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i Monte Marbella Club-området.

Monte Marbella Club eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt Monte Marbella Club eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige Monte Marbella Club nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i Monte Marbella Club. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om Monte Marbella Club og Marbella (All) eiendomsmuligheter.