Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

2 Fastigheter till salu i Monte Marbella Club, Marbella Golden Mile

Visar 2 fastigheter till salu i Monte Marbella Club, Marbella Golden Mile.

Kontrakt undertecknat
Monte Marbella Club, Marbella Golden Mile - D3547

Charmigt radhus med 4 sovrum, privat parkering och förråd till salu i Monte Marbella

Välkommen till din lyxiga tillflyktsort i Monte Marbella! Detta utsökta radhus med 4 sovrum blandar perfekt sofistikering med modern komfort och erbjuder en livsstil av oöverträffad elegans. Inbäddat i hjärtat...

 • D3547 Ref.
 • 4 Sovrum
 • 3 Badrum
 • 274 m² Byggd

1 190 000 €

Video V. visning
Monte Marbella Club, Marbella Golden Mile - D3082

Härlig parvilla med delvis havsutsikt i Monte Marbella Club, Marbellas Golden Mile

Detta fantastiska hus med 4 sovrum till salu ligger på den världsberömda Golden Mile i Marbella, i Monte Marbella Club. Det väletablerade komplexet med 27 radhus/halvvillor erbjuder en underbar design...

 • D3082 Ref.
 • 4 Sovrum
 • 4 Badrum
 • 404 m² Tomt
 • 404 m² Byggd

1 300 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Monte Marbella Club fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Monte Marbella Club lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

 • Genomsnittlig byggstorlek – 169m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Monte Marbella Club är 169 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
 • Genomsnittligt utropspris – 1 650 000 €: Monte Marbella Club lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 1 650 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
 • Pris per kvadratmeter – 9 763 €: Det genomsnittliga priset på 9 763 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Monte Marbella Club: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Monte Marbella Club området.

Fastigheter i Monte Marbella Club

Du kan fortsätta med din Monte Marbella Club fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Monte Marbella Club områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Monte Marbella Club. Kontakta oss om du har några frågor om Monte Marbella Club och Marbella (All) fastighetsalternativ.