Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

1 Leilighet i mellometasjen for salg i San Pedro de Alcantara

Viser 1 Leilighet i mellometasjen for salg i San Pedro de Alcantara.

San Pedro de Alcantara - D0193-1

Fantastisk moderne luksusleilighet i et nytt, elegant boligkompleks i San Pedro de Alcantara, Marbella.

Denne fantastiske leiligheten med 2 soverom til salgs ligger i San Pedro de Alcantara, Marbella. Dette privilegerte prosjektet er et nylig introdusert miljøvennlig prosjekt i moderne stil med dristige Avant-guard-funksjoner...

  • D0193-1 Referanse.
  • 2 Senge
  • 2 Bad
  • 116 m² Bygget
  • 15 m² Terrasse

€ 761 500

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

En guide til Marbellas beste beliggenheter

Vi har skreddersydd skreddersydde guider om Marbellas viktigste områder, med alt som er verdt å vite om Marbellas mest ettertraktede og attraktive beliggenhet.

Områdeguider San Pedro de Alcántara, Essensen av en spansk livsstil

San Pedro de Alcántara er essensen av den spanske livsstilen på Marbella-kysten. Byen ligger mellom Benahavís og Marbella, og atmosfæren og kulturen gjenspeiler den spanske kulturen og gir alle som besøker byen en autentisk andalusisk opplevelse. San Pedro de Alcántara er et ideelt område for familier som ønsker å bosette seg i Sør-Spania, og kan skilte med et bredt utvalg av aktiviteter.

Etter Artur Loginov

San Pedro de Alcantara eiendomsmegling

Drumelia-teamet jobber daglig for å gi deg alle gode investeringer eller unike luksuseiendommer til salgs som dukker opp på eiendomsmarkedet i Marbella og på Costa del Sol. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om eksklusive eiendomsmuligheter i Marbella.