Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

2 Woningen te koop in Cortijo Blanco, San Pedro de Alcantara

Vertonen 2 woningen te koop in Cortijo Blanco, San Pedro de Alcantara.

Nieuw Aanbod
Cortijo Blanco, San Pedro de Alcantara - D3476

Stijlvolle en moderne luxe villa aan het strand met panoramisch uitzicht in San Pedro Playa

Deze prachtige woning met 6 slaapkamers aan het strand wordt te koop aangeboden in San Pedro de Alcantara, Marbella, op slechts enkele minuten van Puerto Banus, Golf Valley of Nueva...

 • D3476 Ref.
 • 6 Bedden
 • 6 Baden
 • 995 m² Perceel
 • 445 m² Gebouwd

€ 4.995.000

Cortijo Blanco, San Pedro de Alcantara - D3388

Moderne chique villa van hoge kwaliteit dicht bij het strand in Cortijo Blanco, San Pedro de Alcantara

Een spectaculaire hedendaagse 6-slaapkamer woning wordt te koop aangeboden in een zeer gewilde gemeenschap gelegen in de mooie en gerenommeerde badplaats Cortijo Blanco, in San Pedro de Alcantara. Het maakt...

 • D3388 Ref.
 • 6 Bedden
 • 6 Baden
 • 816 m² Perceel
 • 567 m² Gebouwd

€ 3.795.000

Cortijo Blanco Vastgoedmarkt

Belangrijke inzichten in de Cortijo Blanco Luxe Vastgoedmarkt op basis van onze gegevens:

 • Gemiddelde bebouwde oppervlakte – 610m²: De gemiddelde woning in het Cortijo Blanco is 610 vierkante meter, wat de aantrekkingskracht van ruim luxe wonen aantoont. Dit biedt volop ruimte voor een luxe levensstijl en maakt het ideaal voor wie extra faciliteiten zoekt, zoals thuiskantoren, fitnessruimtes of gastenkamers..
 • Gemiddelde perceelgrootte – 902m²: Met een gemiddelde perceelgrootte van 902 vierkante meter beschikken de luxe woningen uit het Cortijo Blanco over veel buitenruimte voor landschapsarchitectuur, zwembaden of het realiseren van uitbreidingen. Deze statistiek is handig voor iedereen die op zoek is naar een woning dat binnen- en buitenleven combineert en de mogelijkheid om het exterieur naar eigen wens aan te passen.
 • Gemiddelde vraagprijs – € 2.428.333: Het luxe vastgoed in het Cortijo Blanco heeft een gemiddelde vraagprijs van € 2.428.333, wat de reputatie van dit gebied als een high-end vastgoedbestemming onderstreept. Dit bedrag is van groot belang voor zowel potentiële kopers en verkopers, omdat het helpt bij het begrijpen van de marktontwikkelingen en het vaststellen van een competitieve prijs voor onroerend goed.
 • Prijs per vierkante meter – € 3.983: Met een gemiddelde prijs van € 3.983 per vierkante meter is deze maatstaaf een uitstekende indicator voor de prijs van onroerend goed en hun omvang. Dit is onschatbare waarde voor investeerders die de waardepropositie van vastgoed willen beoordelen en potentiële rendementen willen voorspellen.

Het begrijpen van deze belangrijke cijfers kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, ongeacht u een koper bent op zoek naar een woning, een verkoper die een vraagprijs voor zijn woning wil bepalen of een investeerder die het mogelijke rendement in de levendige vastgoedmarkt van Marbella beoordeelt.

Bekijk meer details in Cortijo Blanco Live Market Report. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van de meest recente woningverkopen in Cortijo Blanco.

Woningen in Cortijo Blanco

U kunt uw Cortijo Blanco zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende Cortijo Blanco buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van Cortijo Blanco. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in Cortijo Blanco en San Pedro de Alcantara.