Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

1 Woning te koop in Marbella Golden Mile

Vertonen 1 woning te koop in Marbella Golden Mile.

Marbella Golden Mile, Marbella (Alle) - D2619

Epic 11 - Nieuw, zorgvuldig ontworpen modern luxe penthouse, Marbella Golden Mile

Dit buitengewone eigentijdse penthouse te koop pronkt met een toplocatie, luxueus comfort, stijlvol modern interieur en uitgestrekte terrassen, die uitkijken over de onberispelijk verzorgde tuinen, de bergen en de Middellandse...

  • D2619 Ref.
  • 3 Bedden
  • 3 Baden
  • 852 m² Gebouwd
  • 88 m² Terras

€ 7.850.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties

Golden Mile Vastgoedmarkt

Belangrijke inzichten in de Golden Mile Luxe Vastgoedmarkt op basis van onze gegevens:

  • Gemiddelde bebouwde oppervlakte – 599m²: De gemiddelde woning in het Golden Mile is 599 vierkante meter, wat de aantrekkingskracht van ruim luxe wonen aantoont. Dit biedt volop ruimte voor een luxe levensstijl en maakt het ideaal voor wie extra faciliteiten zoekt, zoals thuiskantoren, fitnessruimtes of gastenkamers..
  • Gemiddelde vraagprijs – € 4.022.500: Het luxe vastgoed in het Golden Mile heeft een gemiddelde vraagprijs van € 4.022.500, wat de reputatie van dit gebied als een high-end vastgoedbestemming onderstreept. Dit bedrag is van groot belang voor zowel potentiële kopers en verkopers, omdat het helpt bij het begrijpen van de marktontwikkelingen en het vaststellen van een competitieve prijs voor onroerend goed.
  • Prijs per vierkante meter – € 6.691: Met een gemiddelde prijs van € 6.691 per vierkante meter is deze maatstaaf een uitstekende indicator voor de prijs van onroerend goed en hun omvang. Dit is onschatbare waarde voor investeerders die de waardepropositie van vastgoed willen beoordelen en potentiële rendementen willen voorspellen.

Het begrijpen van deze belangrijke cijfers kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, ongeacht u een koper bent op zoek naar een woning, een verkoper die een vraagprijs voor zijn woning wil bepalen of een investeerder die het mogelijke rendement in de levendige vastgoedmarkt van Marbella beoordeelt.

Bekijk meer details in Golden Mile Live Market Report. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van de meest recente woningverkopen in Golden Mile.

Woningen in Golden Mile

U kunt uw Golden Mile zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende Golden Mile buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van Golden Mile. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in Golden Mile en Marbella (All).