Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Marbella Golden Mile

Visar 1 fastighet till salu i Marbella Golden Mile.

Marbella Golden Mile, Marbella (Hela) - D2619

Epic 11 - Ny minutiöst utformad modern lyxig takvåning, Marbella Golden Mile

Denna extraordinära moderna takvåning till salu har ett utmärkt läge, lyxiga bekvämligheter, stilfull modern inredning och stora terrasser med utsikt över de obearbetade trädgårdarna, bergen och Medelhavet. Den ligger i...

  • D2619 Ref.
  • 3 Sovrum
  • 3 Badrum
  • 852 m² Byggd
  • 88 m² Terrass

7 850 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Golden Mile fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Golden Mile lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 599m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Golden Mile är 599 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittligt utropspris – 4 022 500 €: Golden Mile lyxfastigheter ligger på ett utropspris på €4 022 500 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 6 691 €: Det genomsnittliga priset på €6 691 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Golden Mile marknadsrapport live. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Golden Mile området.

Fastigheter i Golden Mile

Du kan fortsätta med din Golden Mile fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Golden Mile områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Golden Mile. Kontakta oss om du har några frågor om Golden Mile och Marbella (All) fastighetsalternativ.