Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

1 Perceel te koop in Guadalmina Baja, San Pedro de Alcantara

Vertonen 1 Perceel te koop in Guadalmina Baja, San Pedro de Alcantara.

Guadalmina Baja, San Pedro de Alcantara - D3079

Uitstekende bouwkavel te koop in het prestigieuze Guadalmina Baja, San Pedro, Marbella

Bouw je droomhuis aan de Costa del Sol op dit prachtige perceel van 2.000 m², te koop aangeboden in de prestigieuze strandwijk Guadalmina Baja in San Pedro, Marbella. Dit gewilde...

  • D3079 Ref.
  • 2.000 m² Perceel

€ 2.000.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties

De gids voor Marbella's toplocaties

We hebben onze gidsen op maat gemaakt voor de belangrijkste gebieden van Marbella, waarbij we alles belichten wat er te weten valt over Marbella's meest gewilde en gewilde locaties.

Rondleidingen door de omgeving Guadalmina, Een oase van rust

Guadalmina is de naam van een prachtige woongemeenschap in de westelijke vleugel van de Costa del Sol. Misschien niet zo bekend bij toeristen, heeft het vele woningen en voorzieningen waarvan de lokale bevolking en buitenlandse bewoners genieten. Guadalmina is ook de thuisbasis van 2 gerenommeerde golfbanen waar de lokale bevolking en toeristen van genieten. Deze gids zal u vertrouwd maken met het gebied Guadalmina en wat het inhoudt.

Door Artur Loginov