Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

2 Woningen te koop in Mare Nostrum, Marbella stad

Vertonen 2 woningen te koop in Mare Nostrum, Marbella stad.

Video
Mare Nostrum, Marbella stad - D3067

Mare Nostrum 5 - Luxe appartement aan zee met uitzicht op zee in Mare Nostrum, in het centrum van Marbella

Dit luxueuze appartement te koop is gelegen in het zeer begeerde gebouw Mare Nostrum aan het strand in Marbella stad. Een van de meest emblematische gebouwen van Marbella staat bekend...

  • D3067 Ref.
  • 3 Bedden
  • 3 Baden
  • 242 m² Gebouwd
  • 46 m² Terras

€ 2.950.000

Mare Nostrum, Marbella stad - D1940

Stijlvol gerenoveerd appartement aan het strand met uitzicht op Afrika, Marbella

Leef in stijl onder de mediterrane zon!Dit luxe strandappartement van uitstekende kwaliteiten biedt een leven van uitzonderlijk comfort dankzij de onovertroffen ligging direct aan het strand, het spectaculaire uitzicht, de...

  • D1940 Ref.
  • 4 Bedden
  • 3 Baden
  • 433 m² Gebouwd

€ 4.950.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties
Mare Nostrum
Mare Nostrum

Mare Nostrum

Welkom bij Mare Nostrum, een prachtige en gewilde gemeenschap in Marbella. Dit gerenommeerde gebouw aan het strand, gelegen in de prestigieuze Golden Mile, biedt een ongelooflijke woonervaring. Geniet van het gemak van alle voorzieningen binnen handbereik, met het strand op slechts een minuut afstand en een scala aan restaurants en winkels om je heen. Mare Nostrum is gebouwd in 1991 en bestaat uit drie secties, elk met een unieke positionering voor de appartementen, waardoor een gevarieerde keuze aan woonruimtes wordt geboden. Ervaar een oase van rust met weelderige tuinen en uitnodigende zwembaden, waaronder een verwarmd zwembad, waar bewoners kunnen ontspannen en relaxen. De gemeenschap zorgt ook voor veiligheid en comfort met conciërgediensten en on-site beveiliging. Voldoende parkeerplaatsen dragen bij aan het gemak van wonen in Mare Nostrum. De appartementen variëren van gezellige 150 vierkante meter met 15 vierkante meter aan terrassen tot luxe penthouses met wel 300 vierkante meter woonruimte en 120 vierkante meter aan terrassen. De open stijl en grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en creëren een comfortabele en uitnodigende sfeer voor een echt ontspannen levensstijl. Ontdek het toppunt van luxe wonen aan de kust bij Mare Nostrum!

Lees meer

Mare Nostrum

Een ongelooflijke locatie en gerenommeerd gebouw in Marbella, Mare Nostrum is een prachtige gemeenschap om in te wonen.

Waar ligt het?

Dit complex ligt in de prestigieuze Golden Mile en heeft alle voorzieningen binnen handbereik. Het strand ligt op slechts een minuut afstand en vele restaurants en winkels omringen je.

Wat is de indeling van Mare Nostrum?

Dit strandcomplex is gebouwd in 1991 en heeft drie secties, centraal, zuid en noord, die overeenkomen met de ligging van de appartementen.

Wat zijn de onderscheidende kenmerken?

Mare Nostrum is een oase van rust en heeft goed onderhouden weelderige tuinen en zwembaden voor de bewoners, waaronder een verwarmd zwembad. Conciërgeservice en beveiliging ter plaatse zorgen ook voor de veiligheid en het comfort van de bewoners en verhogen de algehele kwaliteit van leven. Er is ook toegang tot ruime parkeerplaatsen voor de bewoners van Mare Nostrum. Omdat er zoveel wordt aangeboden, variëren de kosten voor de gemeenschap van 300 tot 800 euro.

Wat zijn de kenmerken van het pand?

Het aanbod aan appartementen maakt Mare Nostrum een geweldige optie voor wie een keuze wil hebben. Kleinere appartementen hebben ongeveer 150 vierkante meter woonruimte plus 15 vierkante meter terras. De duurste penthouses hebben tot 300 vierkante meter woonruimte plus 120 vierkante meter terrassen.

De appartementen hebben een open stijl, met grote ramen die voor natuurlijk licht zorgen. Deze woningen zijn dus ideaal om te ontspannen en comfortabel te leven.

Woningen in Mare Nostrum

U kunt uw Mare Nostrum zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende Mare Nostrum buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van Mare Nostrum. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in Mare Nostrum en Marbella (All).