Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

2 Fastigheter till salu i Mare Nostrum, Marbellas stad

Visar 2 fastigheter till salu i Mare Nostrum, Marbellas stad.

Video
Mare Nostrum, Marbellas stad - D3067

Mare Nostrum 5 - Lyxig strandnära lägenhet med havsutsikt i emblematiska Mare Nostrum, Marbella centrum

Denna lyxiga lägenhet till salu ligger i den mycket eftertraktade byggnaden Mare Nostrum vid stranden i Marbella stad. En av de mest emblematiska byggnaderna i Marbella är känd för sitt...

  • D3067 Ref.
  • 3 Sovrum
  • 3 Badrum
  • 242 m² Byggd
  • 46 m² Terrass

2 950 000 €

Mare Nostrum, Marbellas stad - D1940

Snygg renoverad modern lägenhet med utsikt över Afrika, Marbella

Bo med stil under solen i Medelhavet!Denna lyxiga strandlägenhet med enastående kvaliteter erbjuder ett liv med exceptionell komfort tack vare sitt oslagbara läge vid stranden, spektakulära utsikt, hög standard, elegant...

  • D1940 Ref.
  • 4 Sovrum
  • 3 Badrum
  • 433 m² Byggd

4 950 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen
Mare Nostrum
Mare Nostrum

Mare Nostrum

Välkommen till Mare Nostrum, ett fantastiskt och eftertraktat område i Marbella. Denna berömda byggnad vid stranden, belägen i den prestigefyllda Golden Mile, erbjuder en otrolig boendeupplevelse. Njut av bekvämligheten med att ha alla bekvämligheter precis vid dina fingertoppar, med stranden bara en minut bort och en rad restauranger och butiker som omger dig. Mare Nostrum byggdes 1991 och består av tre sektioner, var och en med unika lägen för lägenheterna, vilket ger ett varierat urval av bostadsutrymmen. Upplev en oas av lugn med lummiga trädgårdar och inbjudande pooler, inklusive en uppvärmd, där invånarna kan varva ner och koppla av. Samhället garanterar också säkerhet och komfort med conciergetjänster och säkerhet på plats. Gott om parkeringsplatser gör det ännu bekvämare att bo i Mare Nostrum. Lägenheterna sträcker sig från mysiga 150 kvadratmeter med 15 kvadratmeter terrasser till lyxiga takvåningar med upp till 300 kvadratmeter bostadsyta och 120 kvadratmeter terrasser. Den öppna planlösningen och de stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en bekväm och inbjudande atmosfär för en verkligt avslappnad livsstil. Upptäck symbolen för lyxigt kustnära boende på Mare Nostrum!

Läs mer

Mare Nostrum

Har ett otroligt läge och en känd byggnad i Marbella och är ett vackert samhälle att bo i.

Var är det beläget?

Detta komplex ligger i den prestigefyllda Golden Mile och har alla bekvämligheter i din handflata. Stranden ligger bara en minut bort, och många restauranger och butiker omger dig.

Vad har Mare Nostrum för layout?

Denna strandfastighet byggdes 1991 och har tre sektioner, central, syd och nord, som motsvarar lägenheternas placering.

Vilka är de utmärkande egenskaperna?

Mare Nostrum är en oas av lugn och har välskötta lummiga trädgårdar och pooler för de boende, inklusive en uppvärmd pool. Conciergeservice och säkerhet på plats garanterar också de boendes säkerhet och komfort, vilket höjer den övergripande livskvaliteten. Det finns också tillgång till stora parkeringsplatser för dem som bor i Mare Nostrum. Med tanke på att det finns så mycket att erbjuda varierar samhällskostnaderna från 300 till 800 euro.

Vilka är fastighetens egenskaper?

Utbudet av lägenheter gör Mare Nostrum till ett utmärkt alternativ för dem som vill ha ett val. De mindre lägenheterna har en boyta på ca 150 kvadratmeter plus 15 kvadratmeter terrass. De dyraste takvåningarna har upp till 300 kvadratmeter boyta plus 120 kvadratmeter terrasser.

Lägenheterna har en öppen planlösning med stora fönster som ger naturligt ljus. Dessa bostäder är idealiska för att koppla av och leva bekvämt.

Fastigheter i Mare Nostrum

Du kan fortsätta med din Mare Nostrum fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Mare Nostrum områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Mare Nostrum. Kontakta oss om du har några frågor om Mare Nostrum och Marbella (All) fastighetsalternativ.