Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

1 Woning te koop in Meisho Hills, Marbella Golden Mile

Vertonen 1 woning te koop in Meisho Hills, Marbella Golden Mile.

Meisho Hills, Marbella Golden Mile - D2779

Luxe halfvrijstaande moderne woning in high-end Meisho Hills, Sierra Blanca, Marbella Golden Mile

Dit elegante halfvrijstaande huis te koop is gelegen in de beroemde urbanisatie Meisho Hills aan het bovenste deel van de beroemde Golden Mile van Marbella, Sierra Blanca. Het luxe omheinde...

  • D2779 Ref.
  • 3 Bedden
  • 3 Baden
  • 360 m² Gebouwd
  • 314 m² Terras

€ 2.590.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties

Meisho Hills Vastgoedmarkt

Belangrijke inzichten in de Meisho Hills Luxe Vastgoedmarkt op basis van onze gegevens:

  • Gemiddelde bebouwde oppervlakte – 411m²: De gemiddelde woning in het Meisho Hills is 411 vierkante meter, wat de aantrekkingskracht van ruim luxe wonen aantoont. Dit biedt volop ruimte voor een luxe levensstijl en maakt het ideaal voor wie extra faciliteiten zoekt, zoals thuiskantoren, fitnessruimtes of gastenkamers..
  • Gemiddelde perceelgrootte – 170m²: Met een gemiddelde perceelgrootte van 170 vierkante meter beschikken de luxe woningen uit het Meisho Hills over veel buitenruimte voor landschapsarchitectuur, zwembaden of het realiseren van uitbreidingen. Deze statistiek is handig voor iedereen die op zoek is naar een woning dat binnen- en buitenleven combineert en de mogelijkheid om het exterieur naar eigen wens aan te passen.
  • Gemiddelde vraagprijs – € 1.775.000: Het luxe vastgoed in het Meisho Hills heeft een gemiddelde vraagprijs van € 1.775.000, wat de reputatie van dit gebied als een high-end vastgoedbestemming onderstreept. Dit bedrag is van groot belang voor zowel potentiële kopers en verkopers, omdat het helpt bij het begrijpen van de marktontwikkelingen en het vaststellen van een competitieve prijs voor onroerend goed.
  • Prijs per vierkante meter – € 4.433: Met een gemiddelde prijs van € 4.433 per vierkante meter is deze maatstaaf een uitstekende indicator voor de prijs van onroerend goed en hun omvang. Dit is onschatbare waarde voor investeerders die de waardepropositie van vastgoed willen beoordelen en potentiële rendementen willen voorspellen.

Het begrijpen van deze belangrijke cijfers kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, ongeacht u een koper bent op zoek naar een woning, een verkoper die een vraagprijs voor zijn woning wil bepalen of een investeerder die het mogelijke rendement in de levendige vastgoedmarkt van Marbella beoordeelt.

Bekijk meer details in Meisho Hills Live Market Report. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van de meest recente woningverkopen in Meisho Hills.

Woningen in Meisho Hills

U kunt uw Meisho Hills zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende Meisho Hills buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van Meisho Hills. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in Meisho Hills en Marbella (All).