Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Meisho Hills, Marbella Golden Mile

Visar 1 fastighet till salu i Meisho Hills, Marbella Golden Mile.

Meisho Hills, Marbella Golden Mile - D3230

Fantastiskt modernt lyxigt radhus i prestigefyllda och avantgardistiska Meisho Hills, Sierra Blanca, Marbella

Ett fantastiskt modernt radhus med 2 sovrum erbjuds till försäljning i hjärtat av ett av Marbellas mest prestigefyllda gated bostadsområden, Sierra Blanca, där lyx, lugn och sofistikering är nyckelorden. Meisho...

  • D3230 Ref.
  • 2 Sovrum
  • 2 Badrum
  • 350 m² Byggd
  • 150 m² Terrass

1 250 000 €

Meisho Hills fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Meisho Hills lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 432m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Meisho Hills är 432 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittlig tomtstorlek – 227m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 227 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Meisho Hills live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
  • Genomsnittligt utropspris – 1 950 000 €: Meisho Hills lyxfastigheter ligger på ett utropspris på €1 950 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 4 720 €: Det genomsnittliga priset på €4 720 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Meisho Hills marknadsrapport live. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Meisho Hills området.

Fastigheter i Meisho Hills

Du kan fortsätta med din Meisho Hills fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Meisho Hills områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Meisho Hills. Kontakta oss om du har några frågor om Meisho Hills och Marbella (All) fastighetsalternativ.