Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

1 Woning te koop in Reserva de Sierra Blanca, Marbella Golden Mile

Vertonen 1 woning te koop in Reserva de Sierra Blanca, Marbella Golden Mile.

Reserva de Sierra Blanca, Marbella Golden Mile - D3439

Luxueus elegant appartement met prachtig uitzicht in Reserva de Sierra Blanca, Marbella's Golden Mile.

Een luxueus 4-slaapkamer appartement wordt te koop aangeboden in het prestigieuze en gewilde Reserva de Sierra Blanca, Marbella. Gelegen op een toplocatie met een aantrekkelijke zuid/oost oriëntatie, biedt deze spectaculaire...

  • D3439 Ref.
  • 4 Bedden
  • 4 Baden
  • 386 m² Gebouwd
  • 50 m² Terras

€ 2.250.000

Reserva de Sierra Blanca Vastgoedmarkt

Belangrijke inzichten in de Reserva de Sierra Blanca Luxe Vastgoedmarkt op basis van onze gegevens:

  • Gemiddelde bebouwde oppervlakte – 378m²: De gemiddelde woning in het Reserva de Sierra Blanca is 378 vierkante meter, wat de aantrekkingskracht van ruim luxe wonen aantoont. Dit biedt volop ruimte voor een luxe levensstijl en maakt het ideaal voor wie extra faciliteiten zoekt, zoals thuiskantoren, fitnessruimtes of gastenkamers..
  • Gemiddelde vraagprijs – € 2.935.000: Het luxe vastgoed in het Reserva de Sierra Blanca heeft een gemiddelde vraagprijs van € 2.935.000, wat de reputatie van dit gebied als een high-end vastgoedbestemming onderstreept. Dit bedrag is van groot belang voor zowel potentiële kopers en verkopers, omdat het helpt bij het begrijpen van de marktontwikkelingen en het vaststellen van een competitieve prijs voor onroerend goed.
  • Prijs per vierkante meter – € 8.352: Met een gemiddelde prijs van € 8.352 per vierkante meter is deze maatstaaf een uitstekende indicator voor de prijs van onroerend goed en hun omvang. Dit is onschatbare waarde voor investeerders die de waardepropositie van vastgoed willen beoordelen en potentiële rendementen willen voorspellen.

Het begrijpen van deze belangrijke cijfers kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, ongeacht u een koper bent op zoek naar een woning, een verkoper die een vraagprijs voor zijn woning wil bepalen of een investeerder die het mogelijke rendement in de levendige vastgoedmarkt van Marbella beoordeelt.

Bekijk meer details in Reserva de Sierra Blanca Live Market Report. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van de meest recente woningverkopen in Reserva de Sierra Blanca.

Woningen in Reserva de Sierra Blanca

U kunt uw Reserva de Sierra Blanca zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende Reserva de Sierra Blanca buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van Reserva de Sierra Blanca. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in Reserva de Sierra Blanca en Marbella (All).