Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Reserva de Sierra Blanca, Marbella Golden Mile

Visar 1 fastighet till salu i Reserva de Sierra Blanca, Marbella Golden Mile.

Reserva de Sierra Blanca, Marbella Golden Mile - D3439

Lyxig elegant lägenhet med fantastisk utsikt i Reserva de Sierra Blanca, Marbellas Golden Mile.

En lyxig lägenhet med 4 sovrum erbjuds till försäljning i det prestigefyllda och eftertraktade Reserva de Sierra Blanca, Marbella. Beläget i ett utmärkt läge med en önskvärd syd / öst...

  • D3439 Ref.
  • 4 Sovrum
  • 4 Badrum
  • 386 m² Byggd
  • 50 m² Terrass

2 250 000 €

Reserva de Sierra Blanca fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Reserva de Sierra Blanca lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 378m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Reserva de Sierra Blanca är 378 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittligt utropspris – 2 935 000 €: Reserva de Sierra Blanca lyxfastigheter ligger på ett utropspris på €2 935 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 8 352 €: Det genomsnittliga priset på €8 352 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Reserva de Sierra Blanca marknadsrapport live. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Reserva de Sierra Blanca området.

Fastigheter i Reserva de Sierra Blanca

Du kan fortsätta med din Reserva de Sierra Blanca fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Reserva de Sierra Blanca områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Reserva de Sierra Blanca. Kontakta oss om du har några frågor om Reserva de Sierra Blanca och Marbella (All) fastighetsalternativ.