Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

2 Penthouses te koop in San Pedro de Alcantara

Vertonen 2 penthouses te koop in San Pedro de Alcantara.

Nieuw Aanbod
Guadalmina Baja, San Pedro de Alcantara - D3874

Prachtig penthouse in Alhambra del Golf, Costa del Sol

Dit uitzonderlijke penthouse met 5 slaapkamers is gelegen in het prestigieuze Alhambra del Golf aan de Costa del Sol. Ontworpen om het ultieme in luxe en comfort te bieden, staat...

  • D3874 Ref.
  • 5 Bedden
  • 6 Baden
  • 278 m² Gebouwd
  • 138 m² Terras

€ 1.095.000

San Pedro de Alcantara - D0193-2

Geweldig modern luxe penthouse in nieuw high-end hedendaags toevluchtsoord, San Pedro de Alcantara, Marbella

Dit geweldige penthouse met 4 slaapkamers is gelegen in San Pedro de Alcantara, Marbella. Ontworpen voor holistisch welzijn en ontworpen door gerenommeerde architecten, een nieuw geïntroduceerde exclusieve en milieuvriendelijke ontwikkeling...

  • D0193-2 Ref.
  • 4 Bedden
  • 4 Baden
  • 93 m² Gebouwd
  • 123 m² Terras

€ 1.230.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties

De gids voor Marbella's toplocaties

We hebben onze gidsen op maat gemaakt voor de belangrijkste gebieden van Marbella, waarbij we alles belichten wat er te weten valt over Marbella's meest gewilde en gewilde locaties.

Rondleidingen door de omgeving San Pedro de Alcántara, De essentie van een Spaanse levensstijl

San Pedro de Alcantara is de essentie van de Spaanse levensstijl aan de kust van Marbella. Genesteld tussen Benahavis en Marbella, weerspiegelen de sfeer en cultuur die van Spanje tot in de kern, het biedt een authentieke Andalusische ervaring voor iedereen die een bezoek brengt. San Pedro de Alcántara is een ideaal gebied voor gezinnen die zich willen vestigen in het zuiden van Spanje en heeft een breed scala aan activiteiten.

Door Artur Loginov

Woningen in San Pedro de Alcantara

U kunt uw San Pedro de Alcantara zoektocht naar vastgoed voortzetten aan de hand van de beschikbare vastgoedtypes of door de verschillende San Pedro de Alcantara buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van iedere goede investering of woning die te koop staat op de woningmarkt in San Pedro de Alcantara . Neem contact met ons op als u twijfels heeft over San Pedro de Alcantara vastgoedopties.