Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

2 Woningen te koop in Sotogrande Alto

Vertonen 2 woningen te koop in Sotogrande Alto.

Nieuw Aanbod
Sotogrande Alto - D3883

Villa in landhuisstijl met oneindig zwembad en apart personeelsverblijf in het rustige Sotogrande

Schitterende villa in landhuisstijl met 6 slaapkamers en 6 badkamers, gemaakt met minutieuze aandacht voor detail en superieur vakmanschap. Genesteld op een uitgestrekt, afgelegen perceel van 2.638 m², versierd met...

 • D3883 Ref.
 • 6 Bedden
 • 6 Baden
 • 2.638 m² Perceel
 • 763 m² Gebouwd

€ 2.995.000

Video
Almenara, Sotogrande Alto - D2920

Gloednieuwe front-line golf moderne luxe villa met uitzicht op zee, Almenara Golf, Sotogrande Alto

Het gloednieuwe moderne luxe huis dat te koop staat, ligt in de exclusieve golf- en woonwijk Almenara, Sotogrande Alto. Dit deel van de luxe badplaats Sotogrande heeft prachtige glooiende heuvels,...

 • D2920 Ref.
 • 7 Bedden
 • 8 Baden
 • 8.863 m² Perceel
 • 1.867 m² Gebouwd

€ 16.500.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties

Sotogrande Alto Vastgoedmarkt

Belangrijke inzichten in de Sotogrande Alto Luxe Vastgoedmarkt op basis van onze gegevens:

 • Gemiddelde bebouwde oppervlakte – 652m²: De gemiddelde woning in het Sotogrande Alto is 652 vierkante meter, wat de aantrekkingskracht van ruim luxe wonen aantoont. Dit biedt volop ruimte voor een luxe levensstijl en maakt het ideaal voor wie extra faciliteiten zoekt, zoals thuiskantoren, fitnessruimtes of gastenkamers..
 • Gemiddelde perceelgrootte – 2.512m²: Met een gemiddelde perceelgrootte van 2.512 vierkante meter beschikken de luxe woningen uit het Sotogrande Alto over veel buitenruimte voor landschapsarchitectuur, zwembaden of het realiseren van uitbreidingen. Deze statistiek is handig voor iedereen die op zoek is naar een woning dat binnen- en buitenleven combineert en de mogelijkheid om het exterieur naar eigen wens aan te passen.
 • Gemiddelde vraagprijs – € 5.500.000: Het luxe vastgoed in het Sotogrande Alto heeft een gemiddelde vraagprijs van € 5.500.000, wat de reputatie van dit gebied als een high-end vastgoedbestemming onderstreept. Dit bedrag is van groot belang voor zowel potentiële kopers en verkopers, omdat het helpt bij het begrijpen van de marktontwikkelingen en het vaststellen van een competitieve prijs voor onroerend goed.
 • Prijs per vierkante meter – € 8.436: Met een gemiddelde prijs van € 8.436 per vierkante meter is deze maatstaaf een uitstekende indicator voor de prijs van onroerend goed en hun omvang. Dit is onschatbare waarde voor investeerders die de waardepropositie van vastgoed willen beoordelen en potentiële rendementen willen voorspellen.

Het begrijpen van deze belangrijke cijfers kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, ongeacht u een koper bent op zoek naar een woning, een verkoper die een vraagprijs voor zijn woning wil bepalen of een investeerder die het mogelijke rendement in de levendige vastgoedmarkt van Marbella beoordeelt.

Bekijk meer details in Sotogrande Alto Luxe Vastgoed: Verkoop & Trends. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van de meest recente woningverkopen in Sotogrande Alto.

Woningen in Sotogrande Alto

U kunt uw Sotogrande Alto zoektocht naar vastgoed voortzetten aan de hand van de beschikbare vastgoedtypes of door de verschillende Sotogrande Alto buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van iedere goede investering of woning die te koop staat op de woningmarkt in Sotogrande Alto . Neem contact met ons op als u twijfels heeft over Sotogrande Alto vastgoedopties.