Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

2 Fastigheter till salu i Sotogrande Alto

Visar 2 fastigheter till salu i Sotogrande Alto.

Ny annons
Sotogrande Alto - D3883

Villa i lantlig stil med infinitypool och separata personalutrymmen i lugna Sotogrande

Utsökt villa i lanthusstil med 6 sovrum och 6 badrum, skapad med noggrann uppmärksamhet på detaljer och överlägset hantverk. Denna 763 m² stora byggda fastighet ligger på en expansiv, avskild...

 • D3883 Ref.
 • 6 Sovrum
 • 6 Badrum
 • 2 638 m² Tomt
 • 763 m² Byggd

2 995 000 €

Video
Almenara, Sotogrande Alto - D2920

Helt ny modern lyxvilla med havsutsikt, Almenara Golf, Sotogrande Alto

Den helt nya moderna lyxvillan till salu ligger i det exklusiva golf- och bostadsområdet Almenara, Sotogrande Alto. Denna del av den högklassiga semesterorten Sotogrande har vackra böljande kullar, skogsområden och...

 • D2920 Ref.
 • 7 Sovrum
 • 8 Badrum
 • 8 863 m² Tomt
 • 1 867 m² Byggd

16 500 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Sotogrande Alto fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Sotogrande Alto lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

 • Genomsnittlig byggstorlek – 652m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Sotogrande Alto är 652 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
 • Genomsnittlig tomtstorlek – 2.512m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 2.512 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Sotogrande Alto live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
 • Genomsnittligt utropspris – 5 500 000 €: Sotogrande Alto lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 5 500 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
 • Pris per kvadratmeter – 8 436 €: Det genomsnittliga priset på 8 436 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Sotogrande Alto: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Sotogrande Alto området.

Fastigheter i Sotogrande Alto

Du kan fortsätta med din Sotogrande Alto fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Sotogrande Alto områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Sotogrande Alto. Kontakta oss om du har några frågor om Sotogrande Alto fastighetsalternativ.