Modern lyxvilla till salu i en Gated Community med omfattande bekvämligheter och utmärkt läge i Marbella

Modern lyxvilla till salu i en Gated Community med omfattande bekvämligheter och utmärkt läge i Marbella

6 000 000 €

 • Ref. D3890
 • Sovrum3
 • Badrum4
 • Byggd*298 m²
 • Terrass226 m²
 • Tomt91,03 m²

*Byggd utom terrasser

31 Foton Karta Områdesvisning

Villa till salu i Atalaya de Rio Verde, Nueva Andalucia

Villa belägen mellan Marbella och Puerto Banús, i den etablerade urbaniseringen ”Atalaya de Río Verde” med ett unikt läge i Marbella, bredvid de mest exklusiva tjänsterna, restauranger, stränder, strandklubbar, golfbanor, köpcentrum, skolor etc.

Fastigheten ligger i ett innovativt bostadsområde med 6 villor där invånarna kan njuta av det oberoende som en villa ger, samtidigt som de har fördelarna med de tjänster och faciliteter som samhället erbjuder.

Villorna har en toppmodern design och ligger i ett inhägnat område med reception och säkerhetsvakt. De omfattande utomhusytorna och trädgårdarna runt villorna ger plats för ett nytt koncept med en pool på nästan 180 m2 plus en barnpool på 36 m2, båda med klorvattenbehandling. Denna nya utveckling blandar perfekt de fördelar som ett hus ger med de bekvämligheter som erbjuds av ett bostadsområde.

Villan har tre med totala byggda ytor från 673 m2, plus de privata trädgårdarna och exteriörerna på mer än 200m2 och 90m2 privat trädgård. Villan har parkeringsplatser för 4 bilar inom det gemensamma underjordiska parkeringsområdet.

På grund av sin orientering och position har hela komplexet naturligt ljus större delen av dagen, och villorna är helt fyllda av ljusstyrka genom sina otroliga fönster såväl som genom den ”centrala innergården”. Det är också ett faktum att de boende kommer att kunna njuta av de mest otroliga soluppgångarna och solnedgångarna från de rymliga terrasserna.

Villans ”centrala innergård” är utan tvekan huvudaxeln, allt händer runt detta unika utrymme, öppet för både insidan och utsidan. Allt i villan kretsar kring den ”centrala innergården”, som kombinerar det dubbelhöga taket i vardagsrummet med innergårdens fönster, vilket ökar exponentiellt känslan av rymd. Detta privata utrymme blir den perfekta platsen i villan där man kan uppleva en utomhuskänsla i den mest intensiva integriteten.

Villans bottenvåning förvandlas till ett öppet utrymme med mer där den ”centrala innergården”, korridoren, köket, vardagsrummet, matsalen, terrassen och den privata trädgården smälter samman. En fantastisk utomhusentré på mer än 59 m2 ger tillgång genom villans ytterdörr till bottenvåningen. Denna våning är helt avsedd för att bo och njuta av området, där det dagliga livet utvecklas på ett avslappnat och privat sätt. Terrassen smälter samman med den privata trädgården och ger plats för ett unikt utrymme med direkt tillgång till de gemensamma trädgårdarna och poolområdet.

På första våningen finns tre sovrum med eget badrum och från olika vinklar har man en fantastisk utsikt över den centrala innergården. Den stora korridoren ger tillgång till det stora sovrummet på ena sidan och till de sekundära sovrummen på den andra.

Särskild omsorg har ägnats åt utformningen av det stora sovrummet som har fantastiska utrymmen med de mest exklusiva, funktionella och eleganta materialen. Det stora badrummet och omklädningsrummet är perfekt integrerade med det stora sovrummet och den privata terrassen,

Omklädningsrummet är en harmonisk och funktionell skönhet på ca 20 m2, med vikbara glasdörrar i bronsfinish från golv till tak, kombinerat med metalliserade dörrar i laminerat trä. Insidan är fullt utrustad med tillbehör som imiterar läder eller textil och LED-belysning.

Vart och ett av de fantastiska sekundära sovrummen har badrum och stora inbyggda garderober. Dessa sovrum har direkt tillgång till en terrass med spektakulär utsikt. Ett av de sekundära sovrummen har också utsikt över den centrala innergården och får extra ljus från de stora fasta fönstren.

Solariumområdet är mer än 100 m2 och det blir en av favoritplatserna i villan, med en otrolig privat pool för att njuta av att bada i strikt integritet med oslagbar utsikt, och även en otrolig utomhusbioskärm för att njuta av din favoritfilm genom en projektor och inbyggda högtalare.

Källaren i huset, med mer än 74 m2, är helt färdig, inklusive ett multifunktionsrum, badrum och maskin-tvättstuga och ägarna kommer att kunna använda detta utrymme efter sina behov, som en förlängning av själva villan, med naturligt ljus och ventilation och luftkonditionering varm och kall.

Från källaren i huset finns direkt tillgång till den underjordiska gemensamma parkeringsplatsen, med parkeringsplats för 4 fordon.

Annonserad Juni, 2024

Villa i Atalaya de Rio Verde, funktioner och detaljer

 • Byggnadsår: 2024
 • Utsläpp: Pågående
 • Excellent condition
 • Golvvärme
 • Gym
 • Havsutsikt
 • Hiss
 • Inhägnat bostadsområde
 • Splitterny

Skatter och kostnader

Försäljningspriset inkluderar inte omkostnader eller skatter. Omkostnader för köpare: registrerings- och notarieavgift, ITP 7% eller alternativt 10% VAT och AJD (1,2% av köppriset) på nya fastigheter och baseras på krav som måste tillmötesgås. Informationen kan innehålla fel, utelämnanden, modifieringar, tidigare försäljning eller återkallelser från marknaden. Informationsblad finns enligt förordning 218/2005 11e okt..

Områdesvisningar Nueva Andalucía, Golfdalen

Nueva Andalucía är känt som Golf Valley och är ett av de mest populära bostadsområdena för både lokalbefolkningen och utlänningar. Nueva Andalucía ligger vid foten av bergskedjan Sierra Blanca och på gränsen till Puerto Banús och är ett av Marbellas mest eftertraktade bostadsområden. Genom att läsa den här djupgående guiden får du veta varför Nueva Andalucía är så speciell, varför så många vill bo här och allt som finns att veta om stadsdelen.

Av Artur Loginov

 • Eat & Drink
 • Health & Wellness
 • Utbildning
 • Shopping
 • Golf
 • Hotell

Du kanske också gillar

Nya annonser i Nueva Andalucia

Fler fastigheter till salu i Atalaya de Rio Verde

Hitta alla tillgängliga fastigheter i området Atalaya de Rio Verde, Nueva Andalucia. Vi har även privata försäljningar eller nya annonser i Atalaya de Rio Verde området kommer till marknaden. Var god kontakta vårt team för en fördjupad revision av alla tillgängliga fastigheter i Atalaya de Rio Verde fastighetsmarknaden som kan passa dina behov

Relaterade stories
Nueva Andalucia: Lilla Stockholm för många svenskar
#Marbellas bästa zoner Nueva Andalucia: Lilla Stockholm för många svenskar
13 bästa golfbanor i Marbella
#Marbellas bästa zoner 13 bästa golfbanor i Marbella