Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

2 Fastigheter till salu i La Morera, Marbella Öst

Visar 2 fastigheter till salu i La Morera, Marbella Öst.

La Morera, Marbella Öst - D3514

Fantastisk modern lyxig duplex takvåning med havsutsikt i strandpromenaden La Morera, Marbella East

Denna avancerade renoverade duplex takvåning med 4 sovrum till salu ligger i den imponerande avancerade frontlinjen strand urbanisering av La Morera Playa, Marbella East. Det ligger i Marbellas elitområde...

 • D3514 Ref.
 • 4 Sovrum
 • 5 Badrum
 • 256 m² Byggd
 • 203 m² Terrass

4 995 000 €

La Morera, Marbella Öst - D3513

Enastående rymlig modern lyxig duplex takvåning med havsutsikt i strandnära La Morera, Marbella East

Denna exklusiva duplex takvåning till salu ligger mitt i den exklusiva frontlinjen strand urbanisering av La Morera Playa, Marbella East. Det ligger vid havet i Los Monteros, bredvid Los Monteros-stranden...

 • D3513 Ref.
 • 4 Sovrum
 • 5 Badrum
 • 242 m² Byggd
 • 198 m² Terrass

5 350 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

La Morera fastighetsmarknad

Viktiga insikter om La Morera lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

 • Genomsnittlig byggstorlek – 342m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i La Morera är 342 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
 • Genomsnittligt utropspris – 1 490 000 €: La Morera lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 1 490 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
 • Pris per kvadratmeter – 5 581 €: Det genomsnittliga priset på 5 581 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i La Morera: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i La Morera området.

Fastigheter i La Morera

Du kan fortsätta med din La Morera fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika La Morera områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i La Morera. Kontakta oss om du har några frågor om La Morera och Marbella (All) fastighetsalternativ.