Fantastisk lyxvilla med gästhus i Los Altos de los Monteros, Marbella Öst

Fantastisk lyxvilla med gästhus i Los Altos de los Monteros, Marbella Öst

9 000 000 €

 • Ref. D192
 • Sovrum8
 • Badrum8
 • Byggd852 m²
 • Terrass93 m²
 • Tomt7 685 m²
30 Foton Karta Områdesvisning

Villa till salu i Los Altos de los Monteros, Marbella Öst

Denna lyxiga fastighet till salu, som har ett engagemang för utmärkt design och användning av material av högsta kvalitet, ligger på en stor tomt på 7 685 m² med fantastisk havs- och bergsutsikt i den prestigefyllda delen av östra Marbella.

Det spektakulära sydvända huset på 852 m² har byggts gediget med de bästa naturmaterialen (trä, marmor, terrakottaplattor och granit). Det har en entréhall med en utsökt trappa och imponerande trädörrar, ett underbart vardagsrum, stilfull svartvit salong med klassisk öppen spis, möbler med etniska tryck, en matchande matsal, ett drömkök, 8 mysiga sovrum och 8 badrum med modern utrustning och jacuzzi. Rummen leder till vackert inredda, inglasade, täckta och soliga terrasser med rymliga chill-out- och al fresco-matplatser, härlig pool med solarium, vattenspel och grillplats. Perfekt för att njuta av det bästa europeiska klimatet och den hisnande utsikten, de mogna medelhavsträdgårdarna och den gröna gräsmattan är en fröjd för ögat.

Interiören i detta magnifika hus till salu i Los Altos de los Monteros är elegant och smakfull med noggrant utvalda möbler och perfekt matchande tillbehör. Den erbjuder komfort, stil och en välkomnande atmosfär av klassisk lyx. Det finns ett separat gästhus och en täckt parkering. De lyxiga funktionerna, det vackra landskapet och den avkopplande atmosfären kommer att garantera oförglömliga nöjen av att bo i denna fantastiska medelhavsvilla.

Omgiven av frodig grönska och liknande högklassiga fastigheter njuter denna enastående villa av vacker andalusisk natur och den privilegierade adressen på Costa del Sol. Los Monteros ligger i en idyllisk naturmiljö i östra Marbella och erbjuder all tänkbar komfort, bara några minuter från golfbanor, de bästa stränderna i området, Marbellas gamla centrum och legendariska Puerto Banús. Allt du behöver för den mest bekväma medelhavslivsstilen finns till hands, inklusive stränder med blå flaggor och skyddade vita sanddyner, kustens största köpcentrum, det största sjukhuset, femstjärniga hotell och hälsocentraler, internationella skolor, stormarknader, banker, berömda strandklubbar, strandbarer och fina restauranger, etc. De internationella flygplatserna Malaga och Gibraltar ligger på mindre än 1 timmes avstånd.

Annonserad Januari, 1999

Villa i Los Altos de los Monteros, funktioner och detaljer

Skatter och kostnader

Försäljningspriset inkluderar inte omkostnader eller skatter. Omkostnader för köpare: registrerings- och notarieavgift, ITP 7% eller alternativt 10% VAT och AJD (1,2% av köppriset) på nya fastigheter och baseras på krav som måste tillmötesgås. Informationen kan innehålla fel, utelämnanden, modifieringar, tidigare försäljning eller återkallelser från marknaden. Informationsblad finns enligt förordning 218/2005 11e okt..

Områdesvisningar Marbella Öst, Fantastiskt boende vid stranden

Marbella East är ett prestigefyllt område som ligger bland några av kustens bästa stränder och är ett centrum för avkoppling. Marbella East sträcker sig över flera områden och har allt man kan drömma om. Genom denna djupgående guide kommer du att bekanta dig med Marbella East och få information om allt som finns att veta om detta lyxiga område.

Av Artur Loginov

 • Eat & Drink
 • Health & Wellness
 • Utbildning
 • Shopping
 • Golf
 • Hotell

Du kanske också gillar

Nya annonser i Marbella Öst

Fler fastigheter till salu i Los Altos de los Monteros

Hitta alla tillgängliga fastigheter i området Los Altos de los Monteros, Marbella Öst. Vi har även privata försäljningar eller nya annonser i Los Altos de los Monteros området kommer till marknaden. Var god kontakta vårt team för en fördjupad revision av alla tillgängliga fastigheter i Los Altos de los Monteros fastighetsmarknaden som kan passa dina behov