Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

2 Tomter och Marker till salu i Nueva Andalucia

Visar 2 tomter och marker till salu i Nueva Andalucia.

Nueva Andalucia, Marbella (Hela) - D3540

Magnifik frontline-golftomt med villaprojekt i golfdalen Nueva Andalucia, Marbella

Föreställ dig framtiden för lyxigt boende med denna extraordinära villa, som kommer att pryda den prestigefyllda Golf Valley i Marbella. Denna frontlinje golftomt till salu, med ett villaprojekt och fullt...

  • D3540 Ref.
  • 11 Sovrum
  • 13 Badrum
  • 3 400 m² Tomt
  • 1 300 m² Byggnadsvolym

5 495 000 €

Video
Las Brisas, Nueva Andalucia - D2618

Fantastisk tomt med bygglov och modernt husprojekt i Las Brisas, Nueva Andalucía

Denna spektakulära tomt med godkänt bygglov och ett projekt för en modern villa av hög kvalitet erbjuds till salu i ett mycket eftertraktat toppläge, Las Brisas, i väletablerade Nueva Andalucía,...

  • D2618 Ref.
  • 5 Sovrum
  • 6 Badrum
  • 1 458 m² Tomt
  • 734 m² Byggnadsvolym

1 995 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Guide till Marbellas bästa lägen

Vi har skräddarsytt våra skräddarsydda guider om Marbellas nyckelområden och lyfter fram allt som finns att veta om Marbellas mest eftertraktade och eftertraktade platser.

Områdesvisningar Nueva Andalucía, Golfdalen

Nueva Andalucía är känt som Golf Valley och är ett av de mest populära bostadsområdena för både lokalbefolkningen och utlänningar. Nueva Andalucía ligger vid foten av bergskedjan Sierra Blanca och på gränsen till Puerto Banús och är ett av Marbellas mest eftertraktade bostadsområden. Genom att läsa den här djupgående guiden får du veta varför Nueva Andalucía är så speciell, varför så många vill bo här och allt som finns att veta om stadsdelen.

Av Artur Loginov

Fastigheter i Nueva Andalucia

Du kan fortsätta med din Nueva Andalucia fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Nueva Andalucia områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Nueva Andalucia. Kontakta oss om du har några frågor om Nueva Andalucia fastighetsalternativ.