Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Palacetes Los Belvederes, Nueva Andalucia

Visar 1 fastighet till salu i Palacetes Los Belvederes, Nueva Andalucia.

Palacetes Los Belvederes, Nueva Andalucia - D3519

Lyxig duplex hörnlägenhet till salu i Los Belvederes Nueva Andalucia Marbella

Beläget i det prestigefyllda samhället Palacetes los Belvederes, exemplifierar denna utsökta lyxiga hörn duplexlägenhet höjden av lyxigt boende. Med en mängd anmärkningsvärda egenskaper, inklusive expansiva utomhusområden och hisnande utsikt över...

  • D3519 Ref.
  • 3 Sovrum
  • 3 Badrum
  • 252 m² Byggd
  • 183 m² Terrass

2 195 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Palacetes Los Belvederes fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Palacetes Los Belvederes lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 207m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Palacetes Los Belvederes är 207 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittligt utropspris – 2 300 000 €: Palacetes Los Belvederes lyxfastigheter ligger på ett utropspris på €2 300 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 11 111 €: Det genomsnittliga priset på €11 111 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Palacetes Los Belvederes marknadsrapport live. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Palacetes Los Belvederes området.

Fastigheter i Palacetes Los Belvederes

Du kan fortsätta med din Palacetes Los Belvederes fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Palacetes Los Belvederes områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Palacetes Los Belvederes. Kontakta oss om du har några frågor om Palacetes Los Belvederes och Marbella (All) fastighetsalternativ.