Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

2 Woningen te koop in Palacetes Los Belvederes, Nueva Andalucia

Vertonen 2 woningen te koop in Palacetes Los Belvederes, Nueva Andalucia.

Palacetes Los Belvederes, Nueva Andalucia - D3762

Luxueus appartement met vier slaapkamers in Los Belvederes, Nueva Andalucia

Dit prachtige vier-slaapkamer appartement op de begane grond is gelegen in het hart van Nueva Andalucia, binnen de exclusieve omheinde gemeenschap van Los Belvederes. Onlangs gerenoveerd, deze woning is een...

 • D3762 Ref.
 • 4 Bedden
 • 3 Baden
 • 219 m² Gebouwd
 • 76 m² Terras

€ 1.095.000

Palacetes Los Belvederes, Nueva Andalucia - D3519

Luxueus duplex hoekappartement te koop in Los Belvederes Nueva Andalucia Marbella

Gelegen in de prestigieuze gemeenschap van Palacetes los Belvederes, is deze prachtige luxe hoek duplex flat een voorbeeld van het toppunt van luxe leven. Met een groot aantal opmerkelijke kenmerken,...

 • D3519 Ref.
 • 3 Bedden
 • 3 Baden
 • 252 m² Gebouwd
 • 183 m² Terras

€ 2.195.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties

Palacetes Los Belvederes Vastgoedmarkt

Belangrijke inzichten in de Palacetes Los Belvederes Luxe Vastgoedmarkt op basis van onze gegevens:

 • Gemiddelde bebouwde oppervlakte – 207m²: De gemiddelde woning in het Palacetes Los Belvederes is 207 vierkante meter, wat de aantrekkingskracht van ruim luxe wonen aantoont. Dit biedt volop ruimte voor een luxe levensstijl en maakt het ideaal voor wie extra faciliteiten zoekt, zoals thuiskantoren, fitnessruimtes of gastenkamers..
 • Gemiddelde vraagprijs – € 2.400.000: Het luxe vastgoed in het Palacetes Los Belvederes heeft een gemiddelde vraagprijs van € 2.400.000, wat de reputatie van dit gebied als een high-end vastgoedbestemming onderstreept. Dit bedrag is van groot belang voor zowel potentiële kopers en verkopers, omdat het helpt bij het begrijpen van de marktontwikkelingen en het vaststellen van een competitieve prijs voor onroerend goed.
 • Prijs per vierkante meter – € 11.594: Met een gemiddelde prijs van € 11.594 per vierkante meter is deze maatstaaf een uitstekende indicator voor de prijs van onroerend goed en hun omvang. Dit is onschatbare waarde voor investeerders die de waardepropositie van vastgoed willen beoordelen en potentiële rendementen willen voorspellen.

Het begrijpen van deze belangrijke cijfers kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, ongeacht u een koper bent op zoek naar een woning, een verkoper die een vraagprijs voor zijn woning wil bepalen of een investeerder die het mogelijke rendement in de levendige vastgoedmarkt van Marbella beoordeelt.

Bekijk meer details in Palacetes Los Belvederes Luxe Vastgoed: Verkoop & Trends. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van de meest recente woningverkopen in Palacetes Los Belvederes.

Woningen in Palacetes Los Belvederes

U kunt uw Palacetes Los Belvederes zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende Palacetes Los Belvederes buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van Palacetes Los Belvederes. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in Palacetes Los Belvederes en Marbella (All).