Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Puerto del Capitan, Benahavis

Visar 1 fastighet till salu i Puerto del Capitan, Benahavis.

Puerto del Capitan, Benahavis - D2514

Ny stilfull modern villa med fantastisk utsikt, Puerto del Capitan, Benahavis

Denna nybyggda moderna lyxvilla till salu ligger i Puerto del Capitan, ett exklusivt gated community ovanför Marbella, mindre än 10 minuter till stranden och legendariska Puerto Banús (8,3...

  • D2514 Ref.
  • 4 Sovrum
  • 5 Badrum
  • 1 000 m² Tomt
  • 289 m² Byggd

1 900 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Puerto del Capitan fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Puerto del Capitan lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 364m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Puerto del Capitan är 364 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittlig tomtstorlek – 1.040m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 1.040 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Puerto del Capitan live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
  • Genomsnittligt utropspris – 2 300 000 €: Puerto del Capitan lyxfastigheter ligger på ett utropspris på €2 300 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 6 326 €: Det genomsnittliga priset på €6 326 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Puerto del Capitan marknadsrapport live. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Puerto del Capitan området.

Fastigheter i Puerto del Capitan

Du kan fortsätta med din Puerto del Capitan fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Puerto del Capitan områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Puerto del Capitan. Kontakta oss om du har några frågor om Puerto del Capitan och Benahavis fastighetsalternativ.