Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Lägenhet på mellanvåningen till salu i Sotogrande

Visar 1 Lägenhet på mellanvåningen till salu i Sotogrande.

Sotogrande - D0180-2

Enastående modern lyxlägenhet i innovativ nyproduktion i lyxorten Sotogrande

Drömmer du om ett helt nytt naturligt, organiskt och miljövänligt lyxhem? Denna fantastiska lyxlägenhet med 3 sovrum erbjuds till försäljning i ett nytt innovativt residens, ett utsökt ultramodernt paradis i...

  • D0180-2 Ref.
  • 3 Sovrum
  • 3 Badrum
  • 218 m² Byggd
  • 61 m² Terrass

1 109 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Guide till Marbellas bästa lägen

Vi har skräddarsytt våra skräddarsydda guider om Marbellas nyckelområden och lyfter fram allt som finns att veta om Marbellas mest eftertraktade och eftertraktade platser.

Områdesvisningar Sotogrande, Lyxigt boende vid kusten

Sotogrande - en uppskattad vistelseort för de välbärgade, som kännetecknas av sina extravaganta golfbanor och pittoreska stränder, inbäddad längst bort på Costa del Sol. Denna områdesguide kommer att göra dig bekant med allt som finns att veta om denna prestigefyllda plats.

Av Artur Loginov

Fastigheter i Sotogrande

Drumelias team arbetar dagligen med att hitta alla bra investeringsmöjligheter eller unika lyxfastigheter som finns på Marbellas och Solkustens fastighetsmarknad åt sina klienter. Kontakta oss om du har några frågor om de högkvalitativa fastigheterna i Marbella.