Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

1 Leilighet i mellometasjen for salg i Sotogrande

Viser 1 Leilighet i mellometasjen for salg i Sotogrande.

Sotogrande - D0180-2

Enestående luksusleilighet i det luksuriøse feriestedet Sotogrande

Drømmer du om et splitter nytt luksushjem i naturskjønne omgivelser? Denne fantastiske luksusleiligheten med 3 soverom tilbys for salg i et ultramoderne paradis i Sotogrande. Det elegante feriestedet ligger i...

  • D0180-2 Referanse.
  • 3 Senge
  • 3 Bad
  • 218 m² Bygget
  • 61 m² Terrasse

€ 1 109 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

En guide til Marbellas beste beliggenheter

Vi har skreddersydd skreddersydde guider om Marbellas viktigste områder, med alt som er verdt å vite om Marbellas mest ettertraktede og attraktive beliggenhet.

Områdeguider Sotogrande, Luksuriøst kystliv

Sotogrande - en velstående by som kjennetegnes av sine ekstravagante golfbaner og pittoreske strender, ytterst på Costa del Sol. I denne områdeguiden får du vite alt du trenger å vite om dette prestisjetunge området.

Etter Artur Loginov

Sotogrande eiendomsmegling

Drumelia-teamet jobber daglig for å gi deg alle gode investeringer eller unike luksuseiendommer til salgs som dukker opp på eiendomsmarkedet i Marbella og på Costa del Sol. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om eksklusive eiendomsmuligheter i Marbella.