Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

1 Eiendom for salg i La Reserva de los Monteros, Marbella Øst

Viser 1 eiendom for salg i La Reserva de los Monteros, Marbella Øst.

La Reserva de los Monteros, Marbella Øst - D3416

Sjarmerende spansk villa ved sjøen i La Reserva de Los Monteros, Marbella Øst

Dette er et eksepsjonelt hus for en eksklusiv livsstil i den østlige delen av Marbella - et av de mest ettertraktede områdene med hvite og gule sandstrender, naturlige sanddyner, korkeik...

  • D3416 Referanse.
  • 5 Senge
  • 4 Bad
  • 2 467 m² Plot
  • 420,2 m² Bygget

€ 8 000 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

La Reserva de los Monteros eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i La Reserva de los Monteros luksuseiendomsmarked basert på våre data:

  • Gjennomsnittlig bruttoareal – 710m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i La Reserva de los Monteros er 710 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
  • Gjennomsnittlig tomtestørrelse – 1.326m²: Med en gjennomsnittlig tomtestørrelse på 1.326 kvadratmeter, tilbyr luksuseiendommer i La Reserva de los Monteros rikelig med uteplass for hagearbeid, svømmebassenger eller påbygg. Denne statistikken er nyttig for de som leter etter hjem som tilbyr en blanding av innendørs og utendørs liv eller muligheter til å tilpasse eksteriøret..
  • Gjennomsnittlig prisantydning – € 6 500 000: La Reserva de los Monteros luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 6 500 000, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
  • Pris per kvadratmeter – € 9 155: Med et gjennomsnitt på € 9 155 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i La Reserva de los Monteros: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i La Reserva de los Monteros-området.

La Reserva de los Monteros eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt La Reserva de los Monteros eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige La Reserva de los Monteros nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i La Reserva de los Monteros. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om La Reserva de los Monteros og Marbella (All) eiendomsmuligheter.