Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i La Reserva de los Monteros, Marbella Öst

Visar 1 fastighet till salu i La Reserva de los Monteros, Marbella Öst.

La Reserva de los Monteros, Marbella Öst - D3416

Charmig spansk villa vid havet i La Reserva de Los Monteros, Marbella Öst

Detta är ett exceptionellt hus för exklusiv livsstil i den östra delen av Marbella - ett av de mest eftertraktade områdena, med vita och gula sandstränder, naturliga sanddyner, korkekar och...

  • D3416 Ref.
  • 5 Sovrum
  • 4 Badrum
  • 2 467 m² Tomt
  • 420,2 m² Byggd

8 000 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

La Reserva de los Monteros fastighetsmarknad

Viktiga insikter om La Reserva de los Monteros lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 710m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i La Reserva de los Monteros är 710 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittlig tomtstorlek – 1.326m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 1.326 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i La Reserva de los Monteros live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
  • Genomsnittligt utropspris – 6 500 000 €: La Reserva de los Monteros lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 6 500 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 9 155 €: Det genomsnittliga priset på 9 155 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i La Reserva de los Monteros: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i La Reserva de los Monteros området.

Fastigheter i La Reserva de los Monteros

Du kan fortsätta med din La Reserva de los Monteros fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika La Reserva de los Monteros områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i La Reserva de los Monteros. Kontakta oss om du har några frågor om La Reserva de los Monteros och Marbella (All) fastighetsalternativ.