Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

1 Eiendom for salg i Linda Vista Baja, San Pedro de Alcantara

Viser 1 eiendom for salg i Linda Vista Baja, San Pedro de Alcantara.

Linda Vista Baja, San Pedro de Alcantara - D2572

Villa for salg i Linda Vista Baja, San Pedro de Alcantara

Villa til salgs i Linda Vista Baja, San Pedro de Alcantara med 3 soverom, 3 baderom, 1 baderom med eget bad, 1 toalett, innebygd 2021 og har basseng (privat), garasje...

  • D2572 Referanse.
  • 3 Senge
  • 3 Bad
  • 513 m² Plot
  • 194 m² Bygget

€ 2 150 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

Linda Vista Baja eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i Linda Vista Baja luksuseiendomsmarked basert på våre data:

  • Gjennomsnittlig bruttoareal – 366m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i Linda Vista Baja er 366 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
  • Gjennomsnittlig tomtestørrelse – 695m²: Med en gjennomsnittlig tomtestørrelse på 695 kvadratmeter, tilbyr luksuseiendommer i Linda Vista Baja rikelig med uteplass for hagearbeid, svømmebassenger eller påbygg. Denne statistikken er nyttig for de som leter etter hjem som tilbyr en blanding av innendørs og utendørs liv eller muligheter til å tilpasse eksteriøret..
  • Gjennomsnittlig prisantydning – € 2 074 500: Linda Vista Baja luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 2 074 500, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
  • Pris per kvadratmeter – € 6 101: Med et gjennomsnitt på € 6 101 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i Linda Vista Baja: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i Linda Vista Baja-området.

Linda Vista Baja eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt Linda Vista Baja eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige Linda Vista Baja nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i Linda Vista Baja. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om Linda Vista Baja og San Pedro de Alcantara eiendomsmuligheter.