Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

1 Woning te koop in Linda Vista Baja, San Pedro de Alcantara

Vertonen 1 woning te koop in Linda Vista Baja, San Pedro de Alcantara.

Linda Vista Baja, San Pedro de Alcantara - D2572

Nieuwe moderne luxe villa in het mooie Linda Vista Baja, San Pedro de Alcantara

Dit gloednieuwe moderne huis te koop in San Pedro Playa ligt op een korte wandeling naar het strand en op slechts enkele minuten rijden naar het fabelachtige Puerto Banús. ...

  • D2572 Ref.
  • 3 Bedden
  • 3 Baden
  • 513 m² Perceel
  • 194 m² Gebouwd

€ 2.150.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties

Linda Vista Baja Vastgoedmarkt

Belangrijke inzichten in de Linda Vista Baja Luxe Vastgoedmarkt op basis van onze gegevens:

  • Gemiddelde bebouwde oppervlakte – 366m²: De gemiddelde woning in het Linda Vista Baja is 366 vierkante meter, wat de aantrekkingskracht van ruim luxe wonen aantoont. Dit biedt volop ruimte voor een luxe levensstijl en maakt het ideaal voor wie extra faciliteiten zoekt, zoals thuiskantoren, fitnessruimtes of gastenkamers..
  • Gemiddelde perceelgrootte – 695m²: Met een gemiddelde perceelgrootte van 695 vierkante meter beschikken de luxe woningen uit het Linda Vista Baja over veel buitenruimte voor landschapsarchitectuur, zwembaden of het realiseren van uitbreidingen. Deze statistiek is handig voor iedereen die op zoek is naar een woning dat binnen- en buitenleven combineert en de mogelijkheid om het exterieur naar eigen wens aan te passen.
  • Gemiddelde vraagprijs – € 2.074.500: Het luxe vastgoed in het Linda Vista Baja heeft een gemiddelde vraagprijs van € 2.074.500, wat de reputatie van dit gebied als een high-end vastgoedbestemming onderstreept. Dit bedrag is van groot belang voor zowel potentiële kopers en verkopers, omdat het helpt bij het begrijpen van de marktontwikkelingen en het vaststellen van een competitieve prijs voor onroerend goed.
  • Prijs per vierkante meter – € 6.101: Met een gemiddelde prijs van € 6.101 per vierkante meter is deze maatstaaf een uitstekende indicator voor de prijs van onroerend goed en hun omvang. Dit is onschatbare waarde voor investeerders die de waardepropositie van vastgoed willen beoordelen en potentiële rendementen willen voorspellen.

Het begrijpen van deze belangrijke cijfers kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, ongeacht u een koper bent op zoek naar een woning, een verkoper die een vraagprijs voor zijn woning wil bepalen of een investeerder die het mogelijke rendement in de levendige vastgoedmarkt van Marbella beoordeelt.

Bekijk meer details in Linda Vista Baja Luxe Vastgoed: Verkoop & Trends. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van de meest recente woningverkopen in Linda Vista Baja.

Woningen in Linda Vista Baja

U kunt uw Linda Vista Baja zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende Linda Vista Baja buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van Linda Vista Baja. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in Linda Vista Baja en San Pedro de Alcantara.