Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Linda Vista Baja, San Pedro de Alcantara

Visar 1 fastighet till salu i Linda Vista Baja, San Pedro de Alcantara.

Linda Vista Baja, San Pedro de Alcantara - D2572

Ny modern lyxvilla i vackra Linda Vista Baja, San Pedro de Alcantara

Detta helt nya moderna hus till salu i San Pedro Playa ligger bara en kort promenad från stranden och bara några minuters bilresa till fantastiska Puerto Banús. Det sydvända...

  • D2572 Ref.
  • 3 Sovrum
  • 3 Badrum
  • 513 m² Tomt
  • 194 m² Byggd

2 150 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Linda Vista Baja fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Linda Vista Baja lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 366m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Linda Vista Baja är 366 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittlig tomtstorlek – 695m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 695 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Linda Vista Baja live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
  • Genomsnittligt utropspris – 2 074 500 €: Linda Vista Baja lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 2 074 500 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 6 101 €: Det genomsnittliga priset på 6 101 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Linda Vista Baja: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Linda Vista Baja området.

Fastigheter i Linda Vista Baja

Du kan fortsätta med din Linda Vista Baja fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Linda Vista Baja områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Linda Vista Baja. Kontakta oss om du har några frågor om Linda Vista Baja och San Pedro de Alcantara fastighetsalternativ.