Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

1 Eiendom for salg i Los Flamingos Golf, Benahavis

Viser 1 eiendom for salg i Los Flamingos Golf, Benahavis.

Ny oppføring
Los Flamingos Golf, Benahavis - D3711

Moderne luksusvilla i Los Flamingos Golf Resort med fantastisk utsikt over Middelhavet, Estepona

Denne moderne luksusvillaen med 5 soverom er tilgjengelig for salg i det prestisjetunge Los Flamingos Golf Resort, et luksuriøst boligområde mellom Estepona og Marbella. Dette treetasjes huset har en førsteklasses...

  • D3711 Referanse.
  • 5 Senge
  • 5 Bad
  • 701 m² Bygget
  • 220 m² Terrasse

€ 7 950 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

Los Flamingos Golf eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i Los Flamingos Golf luksuseiendomsmarked basert på våre data:

  • Gjennomsnittlig bruttoareal – 751m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i Los Flamingos Golf er 751 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
  • Gjennomsnittlig tomtestørrelse – 1.350m²: Med en gjennomsnittlig tomtestørrelse på 1.350 kvadratmeter, tilbyr luksuseiendommer i Los Flamingos Golf rikelig med uteplass for hagearbeid, svømmebassenger eller påbygg. Denne statistikken er nyttig for de som leter etter hjem som tilbyr en blanding av innendørs og utendørs liv eller muligheter til å tilpasse eksteriøret..
  • Gjennomsnittlig prisantydning – € 5 495 000: Los Flamingos Golf luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 5 495 000, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
  • Pris per kvadratmeter – € 7 317: Med et gjennomsnitt på € 7 317 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i Los Flamingos Golf: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i Los Flamingos Golf-området.

Los Flamingos Golf eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt Los Flamingos Golf eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige Los Flamingos Golf nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i Los Flamingos Golf. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om Los Flamingos Golf og Benahavis eiendomsmuligheter.