Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Los Flamingos Golf, Benahavis

Visar 1 fastighet till salu i Los Flamingos Golf, Benahavis.

Ny annons
Los Flamingos Golf, Benahavis - D3711

Lyxig modern villa i Los Flamingos Golf Resort med fantastisk utsikt över Medelhavet, Estepona

Denna lyxiga moderna villa med 5 sovrum är tillgänglig för försäljning i det prestigefyllda Los Flamingos Golf Resort, ett lyxigt bostadsområde inbäddat mellan Estepona och Marbella. Detta trevåningshus har ett...

  • D3711 Ref.
  • 5 Sovrum
  • 5 Badrum
  • 701 m² Byggd
  • 220 m² Terrass

7 950 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Los Flamingos Golf fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Los Flamingos Golf lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 751m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Los Flamingos Golf är 751 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittlig tomtstorlek – 1.350m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 1.350 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Los Flamingos Golf live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
  • Genomsnittligt utropspris – 5 495 000 €: Los Flamingos Golf lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 5 495 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 7 317 €: Det genomsnittliga priset på 7 317 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Los Flamingos Golf: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Los Flamingos Golf området.

Fastigheter i Los Flamingos Golf

Du kan fortsätta med din Los Flamingos Golf fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Los Flamingos Golf områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Los Flamingos Golf. Kontakta oss om du har några frågor om Los Flamingos Golf och Benahavis fastighetsalternativ.