Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

1 Woning te koop in Los Flamingos Golf, Benahavis

Vertonen 1 woning te koop in Los Flamingos Golf, Benahavis.

Nieuw Aanbod
Los Flamingos Golf, Benahavis - D3711

Luxe moderne villa in Los Flamingos Golf Resort met prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, Estepona

Deze luxe moderne villa met 5 slaapkamers is te koop in het prestigieuze Los Flamingos Golf Resort, een luxueus wooncomplex gelegen tussen Estepona en Marbella. Gelegen op een toplocatie biedt...

  • D3711 Ref.
  • 5 Bedden
  • 5 Baden
  • 701 m² Gebouwd
  • 220 m² Terras

€ 7.950.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties

Los Flamingos Golf Vastgoedmarkt

Belangrijke inzichten in de Los Flamingos Golf Luxe Vastgoedmarkt op basis van onze gegevens:

  • Gemiddelde bebouwde oppervlakte – 751m²: De gemiddelde woning in het Los Flamingos Golf is 751 vierkante meter, wat de aantrekkingskracht van ruim luxe wonen aantoont. Dit biedt volop ruimte voor een luxe levensstijl en maakt het ideaal voor wie extra faciliteiten zoekt, zoals thuiskantoren, fitnessruimtes of gastenkamers..
  • Gemiddelde perceelgrootte – 1.350m²: Met een gemiddelde perceelgrootte van 1.350 vierkante meter beschikken de luxe woningen uit het Los Flamingos Golf over veel buitenruimte voor landschapsarchitectuur, zwembaden of het realiseren van uitbreidingen. Deze statistiek is handig voor iedereen die op zoek is naar een woning dat binnen- en buitenleven combineert en de mogelijkheid om het exterieur naar eigen wens aan te passen.
  • Gemiddelde vraagprijs – € 5.495.000: Het luxe vastgoed in het Los Flamingos Golf heeft een gemiddelde vraagprijs van € 5.495.000, wat de reputatie van dit gebied als een high-end vastgoedbestemming onderstreept. Dit bedrag is van groot belang voor zowel potentiële kopers en verkopers, omdat het helpt bij het begrijpen van de marktontwikkelingen en het vaststellen van een competitieve prijs voor onroerend goed.
  • Prijs per vierkante meter – € 7.317: Met een gemiddelde prijs van € 7.317 per vierkante meter is deze maatstaaf een uitstekende indicator voor de prijs van onroerend goed en hun omvang. Dit is onschatbare waarde voor investeerders die de waardepropositie van vastgoed willen beoordelen en potentiële rendementen willen voorspellen.

Het begrijpen van deze belangrijke cijfers kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, ongeacht u een koper bent op zoek naar een woning, een verkoper die een vraagprijs voor zijn woning wil bepalen of een investeerder die het mogelijke rendement in de levendige vastgoedmarkt van Marbella beoordeelt.

Bekijk meer details in Los Flamingos Golf Luxe Vastgoed: Verkoop & Trends. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van de meest recente woningverkopen in Los Flamingos Golf.

Woningen in Los Flamingos Golf

U kunt uw Los Flamingos Golf zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende Los Flamingos Golf buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van Los Flamingos Golf. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in Los Flamingos Golf en Benahavis.