Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

1 Eiendom for salg i Los Olivos, Nueva Andalucia

Viser 1 eiendom for salg i Los Olivos, Nueva Andalucia.

Video V.Tour
Los Olivos, Nueva Andalucia - D3410

Casa Olivo - Luksuriøs moderne villa med fjellutsikt i prestisjetunge Los Olivos, Haza del Conde, Nueva Andalucía

Velkommen til det ultimate uttrykket for luksuriøs livsstil i Marbella!Denne moderne luksusvillaen med 6 soverom og elegant, moderne design tilbys for salg i hjertet av Golf Valley, Marbella. Den ligger...

  • D3410 Referanse.
  • 6 Senge
  • 5 Bad
  • 1 264 m² Plot
  • 497 m² Bygget

€ 3 690 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

Los Olivos eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i Los Olivos luksuseiendomsmarked basert på våre data:

  • Gjennomsnittlig bruttoareal – 513m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i Los Olivos er 513 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
  • Gjennomsnittlig tomtestørrelse – 1.108m²: Med en gjennomsnittlig tomtestørrelse på 1.108 kvadratmeter, tilbyr luksuseiendommer i Los Olivos rikelig med uteplass for hagearbeid, svømmebassenger eller påbygg. Denne statistikken er nyttig for de som leter etter hjem som tilbyr en blanding av innendørs og utendørs liv eller muligheter til å tilpasse eksteriøret..
  • Gjennomsnittlig prisantydning – € 3 036 250: Los Olivos luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 3 036 250, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
  • Pris per kvadratmeter – € 6 136: Med et gjennomsnitt på € 6 136 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i Los Olivos: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i Los Olivos-området.

Los Olivos eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt Los Olivos eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige Los Olivos nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i Los Olivos. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om Los Olivos og Marbella (All) eiendomsmuligheter.