Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

2 Fastigheter till salu i Los Olivos, Nueva Andalucia

Visar 2 fastigheter till salu i Los Olivos, Nueva Andalucia.

Kontrakt undertecknat
Los Olivos, Nueva Andalucia - D3066

Modern lyxvilla med vacker utsikt i Los Olivos, Nueva Andalucia, Marbella

Det här huset med 5 sovrum till salu i Nueva Andalucia är byggt enligt de bästa specifikationerna och finish och erbjuder en exceptionell möjlighet att bo i modern lyx i...

  • D3066 Ref.
  • 5 Sovrum
  • 4 Badrum
  • 1 001 m² Tomt
  • 357 m² Byggd

2 750 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Los Olivos fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Los Olivos lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 565m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Los Olivos är 565 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittlig tomtstorlek – 1.144m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 1.144 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Los Olivos live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
  • Genomsnittligt utropspris – 3 131 667 €: Los Olivos lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 3 131 667 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 5 613 €: Det genomsnittliga priset på 5 613 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Los Olivos: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Los Olivos området.

Fastigheter i Los Olivos

Du kan fortsätta med din Los Olivos fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Los Olivos områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Los Olivos. Kontakta oss om du har några frågor om Los Olivos och Marbella (All) fastighetsalternativ.