Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

3 Eiendommer for salg i Mansion Club, Marbella Golden Mile

Viser 3 eiendommer for salg i Mansion Club, Marbella Golden Mile.

Mansion Club, Marbella Golden Mile - D3620

Fantastisk leilighet i første etasje i Mansion Club på Golden Mile i Marbella

Denne eksepsjonelle, nyrenoverte leiligheten med 3 soverom i første etasje ligger i hjertet av Marbellas prestisjetunge Golden Mile. Leiligheten er en del av det eksklusive Mansion Club-komplekset, som er kjent...

  • D3620 Referanse.
  • 3 Senge
  • 2 Bad
  • 179 m² Bygget
  • 67 m² Terrasse

€ 1 300 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

Mansion Club eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i Mansion Club luksuseiendomsmarked basert på våre data:

  • Gjennomsnittlig bruttoareal – 201m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i Mansion Club er 201 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
  • Gjennomsnittlig prisantydning – € 921 333: Mansion Club luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 921 333, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
  • Pris per kvadratmeter – € 4 720: Med et gjennomsnitt på € 4 720 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i Mansion Club: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i Mansion Club-området.

Mansion Club eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt Mansion Club eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige Mansion Club nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i Mansion Club. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om Mansion Club og Marbella (All) eiendomsmuligheter.