Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

3 Woningen te koop in Mansion Club, Marbella Golden Mile

Vertonen 3 woningen te koop in Mansion Club, Marbella Golden Mile.

Mansion Club, Marbella Golden Mile - D3620

Prachtig appartement op de begane grond in Mansion Club, Marbella's Golden Mile

Dit uitzonderlijke onlangs gerenoveerde 3-slaapkamer appartement te koop op de begane grond is gelegen in het hart van Marbella's prestigieuze Golden Mile. Deze woning is onderdeel van de exclusieve Mansion...

  • D3620 Ref.
  • 3 Bedden
  • 2 Baden
  • 179 m² Gebouwd
  • 67 m² Terras

€ 1.300.000

Drumelia's privécollectie

Mocht de woning die u zoekt niet op onze website staan, dan bieden wij op verzoek van de eigenaars, toegang tot meer dan 300 exclusieve eigendommen die niet online te vinden zijn. Neem contact met ons op om onze zorgvuldig samengestelde privécollectie te bekijken.

Neem contact met ons op
De gids voor Marbella's toplocaties

Mansion Club Vastgoedmarkt

Belangrijke inzichten in de Mansion Club Luxe Vastgoedmarkt op basis van onze gegevens:

  • Gemiddelde bebouwde oppervlakte – 201m²: De gemiddelde woning in het Mansion Club is 201 vierkante meter, wat de aantrekkingskracht van ruim luxe wonen aantoont. Dit biedt volop ruimte voor een luxe levensstijl en maakt het ideaal voor wie extra faciliteiten zoekt, zoals thuiskantoren, fitnessruimtes of gastenkamers..
  • Gemiddelde vraagprijs – € 921.333: Het luxe vastgoed in het Mansion Club heeft een gemiddelde vraagprijs van € 921.333, wat de reputatie van dit gebied als een high-end vastgoedbestemming onderstreept. Dit bedrag is van groot belang voor zowel potentiële kopers en verkopers, omdat het helpt bij het begrijpen van de marktontwikkelingen en het vaststellen van een competitieve prijs voor onroerend goed.
  • Prijs per vierkante meter – € 4.720: Met een gemiddelde prijs van € 4.720 per vierkante meter is deze maatstaaf een uitstekende indicator voor de prijs van onroerend goed en hun omvang. Dit is onschatbare waarde voor investeerders die de waardepropositie van vastgoed willen beoordelen en potentiële rendementen willen voorspellen.

Het begrijpen van deze belangrijke cijfers kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, ongeacht u een koper bent op zoek naar een woning, een verkoper die een vraagprijs voor zijn woning wil bepalen of een investeerder die het mogelijke rendement in de levendige vastgoedmarkt van Marbella beoordeelt.

Bekijk meer details in Mansion Club Luxe Vastgoed: Verkoop & Trends. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van de meest recente woningverkopen in Mansion Club.

Woningen in Mansion Club

U kunt uw Mansion Club zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende Mansion Club buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van Mansion Club. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in Mansion Club en Marbella (All).