Laden...
...
...
Vanaf elke prijs
Tot elke prijs
Alle slaapkamers

1 Woning te koop in Mansion Club, Marbella Golden Mile

Vertonen 1 woning te koop in Mansion Club, Marbella Golden Mile.

Mansion Club, Marbella Golden Mile - D3203

Prachtige gelijkvloerse oase in Mansion Club Marbella

Welkom bij deze luxueuze woning op de begane grond in de exclusieve Mansion Club Marbella, een prestigieuze gated community die elegantie en weelde belichaamt. Gunstig gelegen op slechts een korte...

  • D3203 Ref.
  • 2 Bedden
  • 2 Baden
  • 170 m² Gebouwd
  • 40 m² Terras

€ 890.000

Mansion Club Vastgoedmarkt

Belangrijke inzichten in de Mansion Club Luxe Vastgoedmarkt op basis van onze gegevens:

  • Gemiddelde bebouwde oppervlakte – 216m²: De gemiddelde woning in het Mansion Club is 216 vierkante meter, wat de aantrekkingskracht van ruim luxe wonen aantoont. Dit biedt volop ruimte voor een luxe levensstijl en maakt het ideaal voor wie extra faciliteiten zoekt, zoals thuiskantoren, fitnessruimtes of gastenkamers..
  • Gemiddelde vraagprijs – € 937.000: Het luxe vastgoed in het Mansion Club heeft een gemiddelde vraagprijs van € 937.000, wat de reputatie van dit gebied als een high-end vastgoedbestemming onderstreept. Dit bedrag is van groot belang voor zowel potentiële kopers en verkopers, omdat het helpt bij het begrijpen van de marktontwikkelingen en het vaststellen van een competitieve prijs voor onroerend goed.
  • Prijs per vierkante meter – € 4.462: Met een gemiddelde prijs van € 4.462 per vierkante meter is deze maatstaaf een uitstekende indicator voor de prijs van onroerend goed en hun omvang. Dit is onschatbare waarde voor investeerders die de waardepropositie van vastgoed willen beoordelen en potentiële rendementen willen voorspellen.

Het begrijpen van deze belangrijke cijfers kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen, ongeacht u een koper bent op zoek naar een woning, een verkoper die een vraagprijs voor zijn woning wil bepalen of een investeerder die het mogelijke rendement in de levendige vastgoedmarkt van Marbella beoordeelt.

Bekijk meer details in Mansion Club Live Market Report. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van de meest recente woningverkopen in Mansion Club.

Woningen in Mansion Club

U kunt uw Mansion Club zoektocht naar woningen voortzetten aan de hand van de beschikbare woningtypes of door de verschillende Mansion Club buurten te verkennen. Het team van Drumelia werkt dagelijks hard om u op de hoogte te houden van goede investeringsmogelijkheden en unieke en luxe woningen die op de woningmarkt van Mansion Club. Neem contact met ons op als u vragen heeft over high-end vastgoedmogelijkheden in Mansion Club en Marbella (All).