Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Mansion Club, Marbella Golden Mile

Visar 1 fastighet till salu i Mansion Club, Marbella Golden Mile.

Mansion Club, Marbella Golden Mile - D3203

Utsökt oas på bottenvåningen i Mansion Club Marbella.

Välkommen till denna lyxiga bottenvåning bostad inbäddat i den exklusiva Mansion Club Marbella, en prestigefylld gated community som symboliserar elegans och opulens. Bekvämt beläget bara en kort promenad från det...

  • D3203 Ref.
  • 2 Sovrum
  • 2 Badrum
  • 170 m² Byggd
  • 40 m² Terrass

890 000 €

Mansion Club fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Mansion Club lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 216m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Mansion Club är 216 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittligt utropspris – 937 000 €: Mansion Club lyxfastigheter ligger på ett utropspris på €937 000 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 4 462 €: Det genomsnittliga priset på €4 462 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Mansion Club marknadsrapport live. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Mansion Club området.

Fastigheter i Mansion Club

Du kan fortsätta med din Mansion Club fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Mansion Club områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Mansion Club. Kontakta oss om du har några frågor om Mansion Club och Marbella (All) fastighetsalternativ.