Lasting...
...
...
Fra hvilken som helst pris
Til hvilken som helst pris
Alle soverom

1 Eiendom for salg i Marbella Hill Club, Marbella Golden Mile

Viser 1 eiendom for salg i Marbella Hill Club, Marbella Golden Mile.

Marbella Hill Club, Marbella Golden Mile - D3656

Fantastisk tosidig toppleilighet i Marbella Golden Mile

I det prestisjetunge boligområdet Marbella Hill Club ligger denne fantastiske penthouse-leiligheten med 4 soverom til salgs. Leiligheten har fantastisk panoramautsikt over havet og fjellene, og strekker seg over 240 m2...

  • D3656 Referanse.
  • 4 Senge
  • 3 Bad
  • 430 m² Bygget
  • 190 m² Terrasse

€ 1 750 000

Drumelias Private Samling

Hvis nettsiden vår ikke har den eiendommen du leter etter, tilbyr vi tilgang til over 300 eksklusive eiendommer som ikke er oppført online, etter eierens forespørsler. Vennligst kontakt oss for å utforske vårt nøye kuraterte og private utvalg av eiendommer.

Kontakt oss
En guide til Marbellas beste beliggenheter

Marbella Hill Club eiendomsmarked

Nøkkelinnsikt i Marbella Hill Club luksuseiendomsmarked basert på våre data:

  • Gjennomsnittlig bruttoareal – 566m²: Det gjennomsnittlige bruttoarealet på eiendommer i Marbella Hill Club er 566 kvadratmeter, noe som demonstrerer appellen til romslige luksusboliger. Dette er et nøkkeltall for de som søker rikelig med boareal, og for å huse fasiliteter som hjemmekontorer, treningssentre eller gjesterom..
  • Gjennomsnittlig tomtestørrelse – 1.973m²: Med en gjennomsnittlig tomtestørrelse på 1.973 kvadratmeter, tilbyr luksuseiendommer i Marbella Hill Club rikelig med uteplass for hagearbeid, svømmebassenger eller påbygg. Denne statistikken er nyttig for de som leter etter hjem som tilbyr en blanding av innendørs og utendørs liv eller muligheter til å tilpasse eksteriøret..
  • Gjennomsnittlig prisantydning – € 3 698 333: Marbella Hill Club luksuseiendommer har en gjennomsnittlig prisantydning på € 3 698 333, noe som gjenspeiler områdets rykte som en eksklusiv eiendomslokasjon. Dette tallet er avgjørende for at potensielle kjøpere og selgere skal forstå markedsdynamikken for å prise eiendommer på en konkurransedyktig måte..
  • Pris per kvadratmeter – € 7 127: Med et gjennomsnitt på € 7 127 per kvadratmeter, er denne beregningen en utmerket indikator på prisen på eiendommer i forhold til størrelsen. Og uvurderlig for investorer som ønsker å vurdere verditilbudet til eiendommer og forutsi potensiell avkastning..

Det er viktig å forstå disse kritiske tallene slik at de kan veilede deg mot informerte beslutninger, enten du er en kjøper som leter etter verdi, en selger som prissetter eiendommen sin, eller en investor som vurderer potensiell avkastning i Marbellas eiendomsmarked.

Luksuseiendommer i Marbella Hill Club: Salg og Trender finner du flere detaljer. Denne siden gir deg et godt innblikk i de nyeste eiendomssalgene i Marbella Hill Club-området.

Marbella Hill Club eiendomsmegling

Du kan fortsette ditt Marbella Hill Club eiendomssøk etter tilgjengelige eiendomstyper eller utforske de forskjellige Marbella Hill Club nabolag. Drumelias team jobber hardt hver dag for å gi deg alle gode investeringer eller eiendommer til salgs som treffer eiendomsmarkedet i Marbella Hill Club. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om Marbella Hill Club og Marbella (All) eiendomsmuligheter.