Lastning...
...
...
Alla prisklasser
Till vilket pris som helst
Samtliga sovrum

1 Fastighet till salu i Marbella Hill Club, Marbella Golden Mile

Visar 1 fastighet till salu i Marbella Hill Club, Marbella Golden Mile.

Marbella Hill Club, Marbella Golden Mile - D3656

Fantastisk duplex takvåning i Marbella Golden Mile

Denna hisnande duplex takvåning med 4 sovrum till salu ligger inbäddat i det prestigefyllda bostadsområdet Marbella Hill Club. Denna fastighet erbjuder imponerande panoramautsikt över havet och bergen och sträcker sig...

  • D3656 Ref.
  • 4 Sovrum
  • 3 Badrum
  • 430 m² Byggd
  • 190 m² Terrass

1 750 000 €

Drumelias privata samling

Om vår hemsida inte har den fastighet du söker, har vi tillgång till över 300 exklusiva fastigheter som inte är listade online, enligt ägarnas önskemål. Vänligen kontakta oss för att utforska vårt noggrant utvalda och privata urval av fastigheter.

Kontakta oss
Guide till Marbellas bästa lägen

Marbella Hill Club fastighetsmarknad

Viktiga insikter om Marbella Hill Club lyxiga fastighetsmarknad baserad på vår information:

  • Genomsnittlig byggstorlek – 566m²: En genomsnittlig byggstorlek för fastigheter i Marbella Hill Club är 566 kvadratmeter, som demonstrerar dragningskraften av rymliga och lyxiga boenden. Detta mått är nyckeln för de som letar efter gott om bostadsyta och bekvämligheter som hemmakontor, gym eller gästrum. .
  • Genomsnittlig tomtstorlek – 1.973m²: Med en genomsnittlig tomtstorlek på 1.973 kvadratmeter, erbjuder lyx fastigheterna i Marbella Hill Club live marknadsrapport gott om utrymme för trädgårdar, simbassänger eller utbyggnader. Denna statistik är användbar för de som letar efter hem som erbjuder en blandning av både inomhus- och utomhusliv eller möjligheten att skräddarsy exteriören.
  • Genomsnittligt utropspris – 3 698 333 €: Marbella Hill Club lyxfastigheter ligger på ett utropspris på 3 698 333 €, vilket reflekterar områdets rykte som ett högklassigt fastighetsområde. Denna siffra är avgörande för eventuella köpare och säljare som vill förstå marknadens dynamik för att prissätta fastigheter konkurrenskraftigt..
  • Pris per kvadratmeter – 7 127 €: Det genomsnittliga priset på 7 127 € per kvadratmeter är en mått som är en utmärkt indikator på priset av fastigheter, i förhållande till deras storlek och ovärderlig för investerare som vill värdera fastigheter för att förutsäga dess potentiella avkastning..

Förstår du dessa kritiska siffror kan de vägleda dig mot mer välgrundade beslut, oavsett om du är en köpare som letar efter värde, en säljare som ska prissätta sin fastighet, eller en investerare som ska bedöma en potentiell avkastning av Marbellas livfulla fastighetsmarknad.

Hitta fler detaljer i Lyxfastigheter i Marbella Hill Club: Försäljning och Trender. Denna sida ger dig en detaljerad inblick av de senaste fastighetsförsäljningarna i Marbella Hill Club området.

Fastigheter i Marbella Hill Club

Du kan fortsätta med din Marbella Hill Club fastighetssökning genom att titta på tillgängliga fastighetstyper eller utforska de olika Marbella Hill Club områdena. Drumelias team jobbar hårt dagligen för att hitta bra investeringsmöjligheter eller fastigheter till salu som finns på fastighetsmarknaden i Marbella Hill Club. Kontakta oss om du har några frågor om Marbella Hill Club och Marbella (All) fastighetsalternativ.